normal

Nej men hej? Och så sitter man här igen. Det var ju inte så otippat, det är natt, alla normala sover, jag är ensam, har tråkigt, vad ska man göra då annars liksom? Och skriva några rader är väl aldrig fel. Dock så har jag absolut ingenting att skriva om, min hjärna är tom. Kan faktiskt säga att det är så jävla skönt att inte känna någonting för en gångs skull. Eller, jag känner mig hungrig, typ, tror jag.
Har gått ut i köket och öppnat kylen kanske 5-6-7 gånger nu? Kanske dags att faktiskt ta ut något därifrån och äta? Men neej, det roligaste är ju att kolla på maten sen bli besviken för inget duger och gå och lägga sig igen. För att 5-10 min senare undra fall man kanske missa och se något riktigt gott som ligger där inne och gömmer sig. Då äre bara upp och vandra igen! Haha tycker det är ganska kul egentligen, vi människor beter oss så roligt, vi är verkligen konstiga. Kommer på mig själv med att ha en helt skev vana, eller att göra något hel-knäppt, sen när jag börjar fundera på varför jag just gör på detta sättet (vad jag nu håller på med) då inser jag hur dumt det ser ut. Som t.ex. när det kliar jätte mycket någonstans i mitt ansikte och mina händer är upptagna med annat, då brukar jag "klia" mig genom att göra olika grimarser som gör så att kli området rör på sig. (gör det just nu). Tycker det är så kul, hur vi alltid hittar lösningar på våra problem.
oj, pratar verkligen i natt-mössan nu. Känner mig inte direkt trött, men när jag läste igenom detta inlägg så.. jaa.. jag är nog lite övertrött. Sovgott Fan!



Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort