Valborg!

Redo!! sitter bara och väntar på att Lollo ska komma hem sen skjutsar pappsen upp mig dit.
Ha en förjävla trevlig valborg allesammans, jag kör nyktert ikväll! Bara för att man inte måste vara lika full och dum som alla andra ikväll, det är ju trotsallt valborg, en dag som spårar ut för dom flesta. cheers!

yolo

aaaah, snart kommer min mickispickis hem. Räknar ner timmarna, saknar henne så det gör ont, mår så dåligt utan henne, hon är hela mitt liv. Ha-ha okej där skojade jag. Nej men saknat henne har jag faktiskt gjort litegranna! Ikväll så får vi väl se vad som händer, antar att något kul kommer hända, mikki är ju back. Men nu blir det en dusch, sen äta upp mina popkorn som jag gick och köpte. Har haft världens jävla sockersug dom senaste dagarna, men det är bara bra, så jag kan gå upp några kilo!

my love

först och främst så måste jag bara säga att idag så har jag och min fina pojkvän varit tillsammans i 5 månader, gah vad tiden går fort. Även fast det inte är länge alls så känns det som ett bra jävla tag. Är inte direkt förhållande tjejen om man säger så. Men med rätt kille så funkar ju allt! Förövrigt så har jag precis vaknat, sitter och kollar på teve och taggar redan till inför helgen. Det kommer bli grymt, om man säger så! Går allt som vi vill så kommer det verkligen bli grymt. Så taggad!! Nu är det dags för morgonciggen, så ni får ha en så bra dag, det kommer verkligen jag ha

det ska ju vara girlpower?

Ärligt talat tjejer, jag blir så ledsen på hur vi tjejer låter oss förnedras så grymt mycket. Jag förstår att det är jobbigt när man gör slut och att man inte riktigt kan släppa. Eller rättare sagt, det är omöjligt att bara släppa. Men det finns en gräns. Låt ingen trycka ner er och spotta på er så mycket så ni inte ens känner igen er själva. Självrespekt skulle det behövas mer av, jävligt mycket mer. Hur fan kan man kräva att någon ska kunna visa respekt och hänsyn för er, när ni inte ens kan visa er själva lite respekt. See the line, don't cross it. Ibland måste man bara släppa det och gå vidare, hur omöjligt det än är. För i slutändan är man Alltid själv. Är det då värt att ha blivit pissad på och utskämd totalt för någon som man ändå kommer förlora i slutändan. Förlåt och gå vidare är självklart viktigt, men alla har en gräns, när det är nog. cutt liksom. Dock så förlorar många sin gräns, glömmer bort vad man själv är värd typ. komigen nu, vad hände med girlpower? Nu är det enda man ser ner pissade tjejer.. Stå upp för er själva för fan, visa hur starka vi är istället!

du är dummare än du ser ut

Hej sötnos 
Sitter och kollar runt på lite olika gymnasielinjer, nu är det ju dags att välja igen. Och denna gång så får jag fan ta och välja rätt. Men nu känns det ganska bra och jag tror jag vet vad jag vill göra nu. Förövrigt så har jag varit hos tandläkaren idag, skit kul, verkligen.Gick upp klockan 9 på morgonen för att vara där vid 12. Har glömt bort hur lång tid jag behöver på morgonen så det är bättre att överdriva lite, ni vet. Hade inga hål iallafall så jag är glad, har aldrig hål men är alltid lika nervös inför tandläkarbesök! Ska även ta och lägga en liten tanke på min fina vän mikaela som befinner sig i varma Egypten, avensjuk är jag ju iallafall! Saknar henne gör jag också, men det skulle jag aldrig erkänna till henne. (?) Men tänkte bara uppdatera er lite i mitt väldigt händelserika och livfulla liv. Haha. Ha det bra så hörs vi när vi hörs helt enkelt!!





Jaha

Ligger just nu och kollar på private practice, bra faktiskt. Ska ta mig ett långt och skönt bad snart, förtjänar det tycker jag. Har inte direkt fått så mycket gjort idag, lyckades sova bort hela dagen. Men har varit ute och gått i det fina vädret iallafall. Lala ska sova i badkaret nu, puzz


because we care


love your life

Denna dag har väl inte varit så speciellt händelserik. Mikaela ringde och väckte mig imorse och hon och Elin kom hit en liten stund på deras lunch, sen så var jag nere i centrum och hämtade ut lite grejer med mamma. Nu på kvällen så har jag träffat min älskling. Mår så bra just nu, men nästan för bra så man inte riktigt vågar vara glad. Saker har en tendens att alltid gå nerför och kracha totalt när jag väl säger att jag mår bra. Får njuta av stunden så länge den håller, men nu för tillfället så skiner solen för mig. Har underbara vänner, världens bästa pojkvän, och familjen går bra, har satt upp nya mål och har motivationen till att klara dom. Kämpa kallas det, jävlar vad mycket man måste kämpa alltså? När jag får barn och dom blir tonåringar så ska jag låsa in dom i källaren och aldrig få gå ut, dom kommer säkerligen inte tack mig, men å andra sidan så har dom ingen aning om vad dom slipper! skoja bara... typ

fotboll

Sitter och kollar på chelsea-barcelona, popkorn-skålen och jag! Ganska mysigt faktiskt. Lär kolla ett tag tills BB börjar iallafall. Fotboll är kul, men BB är roligare! Har förövrigt varit med christoffer hela dagen nästan, gillar att folk inte går i skolan så jag slipper vara själv, dock äre ju dumt för doms del. Men det är ju inte mitt fel. Ville bara säga hej liksom, så nu ska jag fortsätta kolla fotbollen. Vinner Chelsea ikväll?
snygg!!!!!..

ey YOLO bitch


Ajdå

vad faaaaaaaaaaaan?! vaknar kl halv 8 på morgonen av att det är kaoz i lägenheten. Pappa har tydligen bestämt sig för att glasa in balkongen, så tusen jobbargubbar måste komma kl halv 8 och väcka hela huset. Jävla skit vad jag är grinig idag haha! Jaja, nu ska jag gå upp och fixa mig och bli lite glad. Är inte en grinig person annars, men man blir som man umgås. Haha :-)

Don't be sorry


Varmt

Vilken härlig dag! Sjukt bra väder så man kan inte vara annat än glad. Igår vart det lugnt, drog till ösmo en stund bara sen kom Robin och hämta oss så tog vi en sväng sen åkte jag hem, känns ganska bra att jag inte festa igår faktiskt, det var egentligen planen, men som sagt man behöver ju inte festa varje dag ;-) nu ska jag iallafall hoppa in i duschen sen så hoppas jag på att något roligt händer innan jag drar mig till pappi igen. Ha en fin dag i solen!


talk of today

Sitter i min säng nu, ska strax upp och börja fixa iordning mig lite kanske? Igår var det super lugnt, jag mådde ju såå bra? Min fina pojkvän sov här så vi har bara myst hela natten. Världens finaste det där! Vad som händer idag är ännu ett mysterium, men det lär väl visa sig! Hoppas på något spännande faktiskt, är på bus humör! Dock inte supa humör, då min haka fortfarande mår s k i t, "stackars" mig liksom. Ha en toppen dag iallafall!!

skakis

"Jag ska aldrig någonsin dricka igen"
Mår som en jävla hora alltså, det är inte ens kuuul. Haha! Har tagit ett bad och sånt, men fan mår fortfarande lika dåligt. Hittade typ 10 st blåmärken och sår och är öm överallt. Min haka är ju fin också eller vad tycker ni? Mja, ångest som vetteduga! Helvetes piss, nu blir det att sova en timme till kanske. Puss och hej leverpastej
Fina Lollo igår at my place!

Ajajaj

Fyfaaaaaaaan va bra jag mår


bitch pleeease

Some people call them players
But I'm far from terrified
Somehow I'm drawn to danger
and have been all of my life
It feels my heart divided
Half way between wrong and right
I know I'm playing with fire
but I don't mind.



this is it

wopwop, kom hem för en halvtimme sedan kanske, fick för mig att laga mat så det har jag gjort till nu. som ni/du kanske förstod så är jag lite halv rund om fötterna igen. Och ja, det låter lite alkis varning när jag precis skrev att jag var fett med bakis, men till mitt försvar så säger jag att jag är bara 16 år och jag har jävligt kul med mitt liv. You know, lever för stunden, om stunden säger sup dig galen, då gör jag det! haha nej men ville egentligen inte ha så mycket sagt med detta, bara godnatt typ. fina trogna bloggläsare som jag otroligt nog har kvar även fast jag aldrig skriver!

life be like

Uh, idag är man väl lite seg då. Igår så blev det att vi var hos bea och drack lite och sånt, ganska mysigt ändå. Men blev ganska rund om fötterna och klockan blev ganska mycket, så idag är kanske inte världens bästa dag men man gör det bästa av situationen. Så nu blir det chips och dip och GCB, är avunsjuk på mig själv nästan haha!

Kiss My Ass

Gud vilken härlig dag, jag och mamma har varit ute och gått och myst i det här fina vädret. Sen så har vi fikat och haft oss, nu sitter jag hemma hos henne och vi ska väl strax ta eftermiddags kaffet(usch). Ikväll vankas det grillning, vilket inte låter helt fel det heller!


and this I know for sure

Vilken fin dag det är idag, underbart väder, humöret på topp, påsklov för alla andra, ja en helt okej dag skulle jag kalla det. Ska äta lite frukost nu och fixa mig lite granna, när mamsen slutar jobbet så ska vi ut och gå en sväng tänkte vi, duktiga vi har blivit? Sen så får vi se vart kvällen tar mig, men så länge så får ni ha en super fin dag.

ice ice baby


Replay 10-16

2006. Jag var 10 år gammal här.
2007. Här var jag 11. vad jag har gjort med håret vet jag inte.. haha!!
2008. 12 år gammal.
2009. 13/14 år gammal nääästan
2010. 14 år gammal
2011. 15/16 år gammal
image description
2012!

stupid hoe

Mja, idag är en lite halvkass dag egentligen. Har inte fått så mycket gjort direkt och har bara gått runt och "varit". Nu sitter jag hemma i min stora fina nya sköna underbara säng, helt själv. Inte ens det kan jag glädjas åt, haha. BigBrother är på teven så det är väl något iallafall ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort