Dag 8 – Ett ögonblick

Oj, jag hade helt glömmt bort den här grejen med dagarna. Så nu får jag skärpa mig.
Men okej, ett ögonblick?
Ögonblicket när jag insåg att jag stog mitt emellan 2 stora jävla killar som precis var på väg att flyga på varandra.
De va såhära, vi var ju hos emmelie och fira hennes 15 års dag. Men jag och Amanda drog ner till 3 killar som bodde under Emmelie. Och när ena killen skulle tända en cigg på spisen för alla tändare var borta. Då blev den andra killen helt vansinnig, så jag ställde mig mitt emellan dom här killarna och skriker på dom att lägga ner. Så onödigt att bråka om en sån sak. Men dom lyssnar knappt på mig, och håller bara på att trigga upp varandra ännu mer. Så precis innan dom hoppar på varandra inser jag att jag är alldeles för liten och klen att så där jag stog, så jag flyttar på mig i samma sekund dom slog till varandra. Tur att den 3dje killen där var så jääävla snäll. Blev nästan lite kär, hihi. Jamie hette han. Så Jamie tar med mig och Amanda ut liten stund, för att vi kunde inte göra något där uppe mer. Men när vi kommer upp typ 5 min senare, så sitter dom och spelar TV-spel i soffan, bästavänner igen. Haha, de var riktigt kul!

Once we accept our limits, we go beyond them


bad day

Yes. har sovit skit dåligt inatt. Drömmt om att jag skulle haft en snopp? Helt sjuka drömmar iaf. Och idag kommer bli en sjukt jobbig dag. Känner det på mig verkligen. Ska städa hela mitt rum, som jag aldrig kommer orka göra. Vi ska laga "fin" middag, fattar inte varför på en söndag? Sen ska vi till mamma, fast så lär det ju inte bli. Och jag måste plugga Massor till imorgon. Pluss att jag är sjukt röksugen, men är för lat för att sätta på mig mjukisar och sen bara gå ner och ta en cigg. Dålig dag..

hemma igen

Har varit och käkat middag hos Helene och familjen där. Käka tacos, som var så jäfla gott. Gått runt och varit hungrig hela dagen. Men har inte haft ork att laga mat. Gick även förbi mamma på hem vägen och hämta kameran. Haha, riktigt cp bilder blev det igår alltså. Nu sitter jag och kollar på "A cinderella story". Inte så bra, men orkar inte göra något speciellt. Kanske ska ringa hit emelie en stund bara. We will see.


Vi börja med pyramiden bara, sen var de fullt ös.


Adam (12år) och cicke

Grattis typ

Emmelie fyllde 15 igår, och det firades. Regält.
Sitter i soffan hemma, trött som fan. Jag och Amanda körde all in igår asså. Festa till halv 8, då Emmelie och alla blev arga för dom ville sova. Och sen så väckte dom oss alla vid 10, och körde iväg alla när hennes pappa var påväg hem. haha! Har massa härliga bilder. Men glömde kameran hos mamma, men ska lägga in massa bilder sen! Nu ska jag kolla klart på någon film som va på 3an. Sen måste jag göra mig iordning igen, för ska äta middag hos pappas flickvän. Orkar inte.

Musik

Sitter och lyssnar på musik på mitt lilla rum här hos pappa. Jag skrev inget igår, för då hade jag massa annat att göra. Köpte vin, kolla kläder, pengar, cigg, fikade med mamma, duscha osv osv. Så hade inte tid eller orkade inte. Men nu så har jag absolut inget och göra. Vilket är sjuuukt skönt! Ska nog fylla badkaret med massa skum och badkulor sen ska jag ta en låångt och skönt bad. ouuf! Skriver kanske mer ikv. Börjar halv 11 imorgon så ikväll ska jag göra massa mys heeela kvällen. tjatja

rädd

Wää hjälp mig.. Hur blir man av med en kille lättast? Skiter i fall det är elakt eller inte, vill bara bli av med honom! Han är 28 år och har träffat honom en gång, när jag var skit full och han var typ trevlig och låste upp dörren till mig, på något sätt fick han mitt nr. Så han har ringt och smsat hela tiden. Det äcklar mig. Usch. Hjälp mig???????????

Dag 7 – Det här hade jag på mig idag

Ja, bara för att vi hade sån FIN kläd-kod idag, så kan jag ju lika gärna lägga upp de.





Riktigt kassa bilder, men min cam på den här datan suger!!!
Jag hade iaf på mig mammas illrosa mjukisbyxor, ett vanligt linne. Sen sånnadär man har för ögonen när man sover. Duntofflorna var på hela dagen också. Och självklart så fick kudden hänga med till plugget

Herregud

Sitter hemma i min sköna soffa nu och kollar på Tv. Varit en jävligt soft dag i skolan idag, hyffsat iaf. Jag, Emelie, Emil och Cicke fick för oss nån konstig fixx ide att vi skulle ha på oss pyjamas hela dagen i skolan idag. Så det hade vi. Mycket konstiga blickar fick man ju iaf, tack så mycket. Men det var jävligt kul. Lite mindre kul var det när en jävla idiot kille som inte kan bete sig snodde chrickes mobil. Eller ja, tog ur sim-kortet och minneskortet och sen slängde den i snön. Idiot som denna var så tänkte dom inte på att dom stog precis framför övervakningskamerorna i Caféterian, så chricke kommer få tillbaka sina grejer imorgon. Så jävla dåligt busted.. Herregud för människor ibland. Men förutom det så har jag haft en jävligt bra dag. Har precis käkat en brownie, så när pappa kommer hem blir det lite träning vettu! Men tills dess så ska jag bara ligga här i soffan och softa med en najz film.

S å j ä v l a s n y g g . . .


ey!

godmorgon!
Jag har sovit sen igår vid 11 på morgonen. Har aldrig varit såhär bakis i hela mitt liv. Min brorsa hade fest hemma hos sig i lördags. Men har körde iväg mig vid 2 ungefär, för han ville ju vara med sina egna kompisar, utan att lillesyrran är med liksom, haha! Så jag gick hem där vid 2 och här så var det typ också massa folk. Drack massa vin, och det slutade med att jag gick med ngn random kille till backlura, bara för han var så jävla rolig. Vi somnade vid halv 9 på morgonen typ. (Jag sov i soffan!!) Sen så vaknar jag vid typ 10. Och får panik för jag vet inte var jag är, eller vem fan han är.. Så jag säger typ hejdå, sen går jag till bussen och åker hem. På vägen till och från bussen så känndes de verkligen som om jag skulle falla ihop och dö. VArje centimeter av min kropp skakade förjävla mycket. Men hem kom jag tillslut. Direkt när jag öppna dörren så ba la jag mig ner på hallgolvet. Tänkte att jag skulle resa mig och slänga mig i sängen. Men de gick inte, för jag hann somna där innan jag ens tänkt klart det.
Men nu så mår jag iaf bra igen. Sa igår till mamma att jag aldrig skulle dricka igen. Men emmelie fyller 15 nästa helg. Så då lär jag ju dricka iaf.. Men just nu, så nej.. Nu ska jag käka mat. tjatjaaa

Fredag!

Hemma från skolan nu, hade bara 2 lektioner. Första kl 9 och andra kl halv 2. Kul att va i skolan liksom.. Nej men nu är det fredag, och har verkligen längtat efter helg hela jävla veckan. Så snart kommer Emil hit, så ska vi gå ner på stan och köpa 7 boxar vin.. HAHA! Alltså, inte bara till oss. Sen så får vi se vad som händer ikväll. Nån fest kanske? Eller så annars är det fest imorgon. Men är otroligt taggad idag. Så vi ska försöka fixa nått idag. Men nu ska jag stoppa i mig nått ätbart. Är hungrig även fast jag och Emil käka pizza idag på lunchen.. Jaja
Tjaaaaaaa

Trött

Wää. Sitter i min säng nu, med ny färgat hår och dricker lite cola. Jag sa ju att jag skulle möta upp Emmelie. And so I did. Och måste säga att det var tur det, för hon valde en perfa hårfärg. Som det ser ut nu så är det skit snyggt. Men mörkt som satan är det.. Men det är iof fortfarande väldigt blött. Ska föna det lite så jag får se hur det blir nångång Hehe. Nej men nu ska jag fortsätta med de jag håller på med. För ska verkligen försöka gå och lägga mig i tid. Hatar att må så jävla dåligt på mornarna. Men man vänjer sig ju efter ett tag i skolan.
Så tjatjaaa

Mysigt va!


Dag 6 – Min dag

Jadu, min dag. Nu måste jag tänka efter lite faktiskt. Men vi kan väl börja imorse..
Jag vakna strax innan sju av mammi som vanligt. Fixade mig och tog en cigg, de vanliga liksom. Drog till skolan endast någon minut sen. Grattis hanna! Sen så har väl dagen rullat på som vanligt. Massa jobbiga lektioner, och lärare. Det ända som är bra med skolan, är bara vår sjukt härliga klass. Kommer gråta liite mycket när jag går ut nian.. Men sen efter en låång dag i skolan, så gick jag hem. Slutade vid 4a, så har varit hemma i ca 1 timme. Har faktiskt ingen aning hur denna timme gick så fort. Har bara suttit och pratat med mamma och kollat balklänningar på datan. Snart så ska jag gå till bussen så ska jag möta upp Emmelie, för hon ska hjälpa mig att välja en hårfärg. Så blire väl att hon följer med hit sen och hjälper mig färga också. Hehe. Det finns faktiskt inte så mycket mer man kan säga om denna dag. Har ju som sagt gått i skolan hela dagen, det är ju inte så jätte intressant precis. Jaja POSS

Dag 5 – Vad är kärlek

Jag vet inte?
Har aldrig varit riktigt, riktigt kär. Tror jag. Folk säger ju att man vet när man är kär, man bara vet liksom. Men isånnafall, så har jag inte varit Kär. Så vet inte vad jag ska säga om vad kärlek är. Eller den kärleken jag varit med om, har väl varit bra på sitt sätt. Men kärlek vad jag vet om nu. Är det mest underbaraste som finns, men också så grymt jävla jobbig och hård. Jag vill heldre vara singel faktiskt, även fast man alltid vill ha någon att älska. Men vilken tur att jag är så självgod, så jag kan älska mig själv. Så slipper man allt bråk och stoj, som kärlek och förhållanden alltid översvämmas av.

Fast man skulle ju inte precis banga på att vara tsm med Charlie Hunnam precis. wää


Mysdag

Tjatjaaa..
Hm, dum som jag är så sket jag faktiskt i skolan. Vet inte varför, men kännde att jag inte ville gå. Mådde inte så bra idag. Har legat uppe hela natten och tänk och lyssnat på musik, så när mamma väckte mig imorse så sa jag till henne att jag behövde vara hemma. Men tror inte hon uppskatta det så vääldigt.. Men iaf, ringde min vän Emmelie med 2 M. vid typ 9 i morse, och bad henne komma hit. Så nu har vi fixat cigg till oss, och sitter nu under fläkten och dricker vin och tar en cigg. Otroligt mysigt att prata med henne. Världens snällaste.


Jag kanske inte är tillräckligt läskig..

Varje gång jag ska gå ut i köket och mamma är där inne och håller på med något. Så har jag fått för mig av nån konstig andledning att jag ska skrämma henne. Nu denna gång så sitter hon vid bordet, vänd mot dörren som man kommer in i köket genom. Men iaf, jag satte mig på alla fyra och kröp hela vägen till bordet, och sen in under bordet. Mitt framför ögonen på mamma, då kännde jag mig så jävla king att jag lyckades med det. Men när jag ligger där under bordet så börjar mamma typ vifta med bena som en galning. Så hon sparkar till mig i ansiktet så jag flyger upp i bordstaket, och mamma blir livrädd och flyger upp ur stolen.. Lyckade iaf skrämma henne. Men nu har hon sagt att det är krig. Om det är det hon vill ha så...

Nu sitter hon där och tror att livet leker. Behöver verkligen ha hjälp med bättre sätt att skrämma henne. Hon ville ha krig.


tjatjaaa

tjatjaaaa liksom.
Nej men hejhej, är hemma nu efter en lååång och jobbig dag i skolan.. sluta 1, men brukar inte ens vara uppe vid 1. Så det var rätt jobbigt, ja. Drog till Emelie efter skolan, för hon var hemma "sjuk" idag. Så gick och hälsade på henne lite granna. Tog de bara as lugnt där, typ baka maränger, för bagarN kan ju sånt. Om du nu undrar vem bagarN är, så kan jag berätta för dig att det är JU Niklas, Emelies pojkvän. Det är fortfarande lika kul att säga det, eftersom Emelie aldrig kunnat erkänna att dom Faktiskt är tillsammans. Men iaf. Hade faktiskt tänkt att plugga lite på det som jag missat nu ibörjan, eftersom jag varit sjuk hela förra veckan. Och vill verkligen inte komma lika mycket efter som förra gången. Så ska läsa mina engelska glosor. Är Grym på engelska. Hihi


:)

Jag är stolt över vad jag gjort, för jag har inte gjort något fel. Hoppas detta svider. Puss ;)

O-m-g

haha. Alltså förstår mig inte på vissa människor ibland. Sluta tycka synd om dig själv så mycket. Inget blir bättre av att tycka synd om sig själv dag ut och dag in. Jag tycker bara det är pinsamt faktiskt. Att vissa människor kan sjunka så lågt att dom till och med hittar på att dom försökt ta självmord. Tycker de inte är så mycket att ljuga eller skoja om, när en nära vänns mamma tog självmord för bara nån vecka sen. Man blir ju självklart rädd, när man hör att denna person har tryckt i sig massa tabletter, men vet inte ens själv vad det var för tabletter. Men sen så visade det ju sig att denna bara ljög om allting. Pinsamt, pinsamt, pinsamt. Asså har sååå mycket att skriva just nu. Så det lär säkert rulla in ett inlägg till under kvällen här. Men var bara tvungen att skriva. För jag vet att Du läser. och tycker att du ska skämmas ordentligt. HERREGUD

Dag 4 – Det här åt jag idag

Har faktiskt inte ätit nånting idag. Har inte varit i skolan idag, så har bara legat hemma och sovit hela dagen. Men mamma kommer snart hem och lämnar choklad och cigg till mig. Så kan väl säga att jag ätit choklad idag.. Eller Ska äta.


Mums :)

tjatja

Jadu.. Det finns inte så mycket att berätta om denna dag. Eftersom jag bara legat inne och sovit hela dagen. Och nu på kvällen har jag varit hos min mammi och spelat kort med henne typ. Rätt rolig Fredag kväll. Hatar verkligen att vara sjuk. Men nu börjar de iaf bli lite bättre. Börjar känna mig lite piggar och så. Vilket är grymt skönt. Så man kanske kan hitta på något kul till imorgon. Lördag är ju också en bra dag väl? Hihi. Nej men imorgon så kommer hela stora släkten hit. Vi ska fira min storebror som fyllt 18 och min ena kusin som fyllt 19 för några dagar sen. Så då blire partyparty, med gamlingarna! Men jag får väl önska er en fortsatt trevlig kväll, alla ni som är ute och röööjer liksom.. Gosh vad jag är avis på er..

Me right now liksom. Godinatten


Dag 3 – Mina föräldrar

Hm, ja vad ska man säga? De är mina föräldrar, och jag älskar dom mest av allt. Visst har vi haft våra dåliga dagar. Och vi har bråkat väldigt mycket. Men mina föräldrar kommer aldrig sluta ställa upp och hjälpa mig genom allt. Spelar ingen roll fall jag skulle bli med barn med tvillingar, ta heroin och vara tsm med en 50 årig knarkkung, dom skulle ändå göra allt dom kan och mycket mer för att hjälpa mig egenom det. Det är därför jag älskar dom så mycket som jag gör. För jag vet att dom alltid har funnits för mig och kmr alltid finnas för mig. Även fast jag kan säga att jag hatar dom hit, och dit ibland.
Jag har världens bästa föräldrar!

Pappa


Mamma

God kväll

Tjatja.
Ligger i sängen helt själv. De känns ganska ensamt. Haha, eller egentligen inte. Men kan få ligga här och tycka synd om mig själv lite, tycker ja. Är sjuk som ett jävla troll. Mina halsmandlar är stora som pingpong bollar. Det gör lite lätt ont. Och jag som egentligen skulle till Tandläkaren imorgon igen. Men mamma hjälpte mig att byta tid. Börjar bli ganska tråkigt att ligga hemma hela dagarna faktiskt. Tycker alltid att det är skit skönt första dagen. Men sen så blir det ju huuur tråkigt som helst. Och som igår, så hade jag inga cigg. Och jag hade verkligen damp. Skrek och gapa på precis allt och alla som prata med mig. Och grät och tyckte synd om mig själv. Sen så fick jag en cigg av mamma. För hon orkade inte med mig längre. Så börja jag gråta när jag rökte, för att jag vart så dum och gjort allt så komplicerat. Så var ledsen för jag varit så elak mot alla, och jag trodde alla skulle vara sura på mig. Haha. Det är farligt att vara utan cigg. haha. Lite halv pinsamt. Undrar vad mina föräldrar tänker om mig egentligen.

Nej fy, vad det här inlägget blev pinsamt. Låter som om jag är någon blåst jävla bitch. Men så är inte fallet. OK?

Kossa

Haha, tänkte skriva "dag 3 Mina föräldrar". Men är på sånt jävla skit humör just nu. Så om jag skulle göra det så skulle de bara stå dåliga saker. Om hur jävla dumma i huvet jag tycker att dom är ibland (som nu). Så Jag gör det någon annan dag när jag inte är så känslig och arg. Har inte rökt en enda liten jävla cigg på hela dagen. Och ingen vill hjälpa mig att fixa det heller. Är arg och ledsen. Har ingen andledning till det egentligen. Men så äre!

Dag 2 – Min första kärlek

Har inte så mycket att säga om min första kärlek. Vi har varit tsm 2 gånger. Och det blev en gång för mycket. Tog slut mellan oss för andra gången, för ca en vecka sen.

Första gången vi var tsm.. Sommaren 09.


Och andra gången.. Nyår 2010/2011.

skola idag

God morgon! Kan inte riktigt fatta vad det är som händer?! Är uppe, och kl är kvart i 8a. Det är helt sjukt. Men är riktigt jävla stolt över mig själv. Trodde aldrig att jag skulle kunna komma upp i tid till skolan.. Men nu är jag uppe, och färdig. Så ska möta Sofia utanför porten om 5-10 min typ! Ska borsta tänderna och spreja parfym, sen drar ja. TJA!

Dag 1 – Presentera mig själv

Jadu, vem är jag?
Jag heter Hanna Gustafsson, och bor i denna lilla håla Nynäshamn. En timme utanför stockholm ungefär. Jag föddes på Södertälje sjukhus, tror jag. Om jag kommer ihåg det rätt. Men vi har alltid bott här i Nynäs. Är minsta barnet i familjen. Min äldsta syster har redan flytt härifrån, och bor nu i Stockholm. Min storebror Lucas fyllde 18 den 3dje Januari, så nu väntar man bara tills han också drar. Jag går sista året i 9an, på gröndalskolan här i Nynäshamn. Man kan väl säga att det går riktigt bra i skolan nu. Men har haft en period då jag skolkade hela tiden. Men nu är det nya tag som gäller! Har precis blivit singel igen, så de känns som det här året kommer bli gaalet! Eller de är alltid galet! 2011 kommer bli grymt. Hoppas att ni känner samma!

wannabe?

Haha, nejdå. Men vafan, alla andra gör ju de. Och jag som inte har en aning om vad jag ska skriva här på bloggen. Så kan ni också få lära känna Mig lite mer, med hjälp av dom här. Vi får se hur det går!

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Min första kärlek
Dag 3 – Mina föräldrar
Dag 4 – Det här åt jag idag
Dag 5 – Vad är kärlek
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – Det här hade jag på mig idag
Dag 8 – Ett ögonblick
Dag 9 – Min tro
Dag 10 – Min bästa vän
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Godmorgon

Mornimorni! Vaknade typ nu, med datan och allt i sängen. Men jävligt skönt var de och sova, från igårs deppmode. Haha, herregud. Ska börja fixa mig direkt så jag blir klar någon gång. Det är ju fortfarande lov, och Lördag. Så känner att jag måste göra något kul idag. Wää. Men iaf, kanske skriver mer senare eller något. För just nu är jag skapligt trött, och mitt huvud känns som de ska sprängas fortfarande. Rätt soft liksom!

TjaTja!


helt jävla lonely

Har ju fan inte sovit ett piss på hela jävla veckan. Varit uppe hela nätterna till minst 5-8 på morgonen. Och sover istället på dagen då det är ljust. Klarar inte av att sova själv. vill inte vara helt själv här. Det är lite jobbigt faktiskt. Så ist så sitter jag uppe hela nätterna och pratar med folk som inte heller har något liv. Fast dock så är dom uppe typ 1 kväll sent bara. Medans jag gör de, om och om igen. Men klarar fan inte att vara här. Ligger i min säng hela natten med datan i knät och typ bara försöker få tiden att gå. Så jag kan somna när det blir ljust igen. För på något konstigt sätt så känns det mindre ensamt om det är ljust. Ljuset för mig betyder typ, glädje, värme, och sånt. Medans mörkret är läskigt och dystert. Är jag dum i huvet? Men nu efter typ 120 timmar vakna och bara 24timmars sömn, så känner jag mig ganska matt, och död. Mitt huvud har nog aldrig mått såhär dåligt, ever.. Dock har jag väl ingen annan än skylla än mig själv. Vilket är lite pinsamt, hur jävla dåligt jag låter mig må, innan jag själv fattar att jag kommer bryta ihop. Om jag inte drar mig i kragen och går och fixar till mitt just nu, rätt komplicerade liv. Eller kanske inte så komplicerat, bara jag som gör allt så komplicerat. Är inne i den period som allt känns som de skit. Även fast de kanske inte är så jävla farligt egentligen. Man måste kunda mista viktiga saker i livet, för att kunna vinna andra, kanske viktigare. Men det vet jag ju inte nu om det är sant. Så medans jag väntar på hur mitt liv ska vrida och vända på sig till antingen det bättre, eller det sämre. Så tar jag bara och glider med. Tänker fortsätta leva som jag vill leva, även fast man känner sig helt fucked up ibland. Det är ju det alla andra gör?

Men nu är jag trött på detta humör som går upp och ner varje jävla minut. Som om jag skulle ha värsta jävla PMSen. Fastän jag inte ens har mens längre. Ibland urar jag vad som får mig att tänka som jag gör. Även fast jag egentligen vet svaret. Kanske bara tycker att de inte är tillräckligt. Det är pinsamt dethär ju.. YUP nu ska jag försöka sova. För jag vet att jag kan. Kanske!

god morgon

Kul att man ska ner till tandläkarn nu, när jag typ somna vid halv 8. Usch.. Mamma skjutsar ner mig till tandläkarn sen ska jag gå och hämta upp ett paket. Hoppas så att de är ipoden som kommit nu. Sen blire väl bara hem och sova igen. Jippeykajey
God Jävla Morgon asså

.

this time baby, I'll be bulletproof

Hanna i ett nötskal

Det finns inte så mycket man kan göra. Jag och min pojkvän har nyss gjort slut. För att det var det bästa vi kunde göra. Jag älskar honom och han älskar mig. Men det funkar inte längre att vi är tillsammans. Så det är bäst såhär. Nu snart kommer hela min släkt hit och ska fira min brorsa som fyller 18 (JU!) så väntar nog med att säga det, man vill ju inte förstöra fest stämningen. Är inte ledsen över det här, för jag vet att vi kommer komma mycket bättre överens, och vi kommer kunna vara vänner, som vi kankse inte skulle kunnat om vi skulle fortsätta att nöta i den här relationen. Ha en trevlig kväll nu, okej!?

Grattis!

Brorsan fyller 18 jävla år idag. Snacka om avis. Nu är den enda som inte får bestämma över sig själv, jag! Men, men. Måste säga grattis till brorsan iaf. Världens bästa och världens sämsta brorsa, men ändå alltid min brorsa! Grattis big boy!

Jag och Lucas i Turkiet i sommras!

Läsa bok, vuxen poäng??

Haha, de känns lite som en blogg kväll. Mitt huvud bultar fortfarande, tack vare den där jävla alkoholen som jag lovar varje gång att inte dricka igen. Men, men, det är väl såhär de är att vara 15? Haha. Jag ska läsa lite ur min underbara bok. Älskar den så jävla mycket, det är en av Liza Marklunds böcker. Brukar aldrig läsa egentligen, men
när jag väl hittar en bok jag gillar, då är jag som fast! Då blir mamma glad också. Hon gillar att jag gör något annat än att bara Festa, röka och sova. Men som jag sa innan, Kanske så de är att vara 15! Så nu ska jag leka vuxen och lägga mig och läsa en bok. Vi får se hur det går med min jävla huvudvärk på det!!

Deppppparå

Vet inte varför, men det kan bero på att jag är så sjukt jävla bakis och mår så sjukt jävla illa. Tung kväll igår. Även fast jag hade sjukt kul större delen av kvällen. Whatever. Måste bara fråga? Killar? vad är det för skit? Fick reda på idag att en, ja, kille.. Kommer ner hit och ska hälsa på. Jag som trodde att jag aldrig med skulle behöva träffa denna lirare mer, ack så fel jag hade. Man kan försöka rymma från verkligheten, men när man är som mest övertygad att man kanske kan gå vidare och bara trappa vidare. Just då, kommer verkligheten i fatt en. Vad ska man göra? Just nu känner jag mig verkligen så jäkla dum. Har världens bästa pojkvän, men ändå så kan inte mina tankar skingras från denna Man. Även fast jag gärna skulle vilja lyfta finger rakt i fejjan på han, så kan jag bara inte. Någonstans i min efterblivna hjärna, så betyder han fortfarande någon för mig. Jag skäms. Jag skäms riktigt jävla mycket. Och skulle aldrig kunna säga hur de egentligen ligger till, till honom. Jag leker iskall, även fast jag brinner upp inifrån. Vad ska man göra nu? Ska man fortsätta att leka iskall, även fast man känner hur fel och jobbigt det är? Hah, skrattar nästan åt mig själv att jag ens fråga det. Lär ju ändå inte våga göra något annat än att hålla käften. Det är jag bra på iaf. Man får väl hoppas att han inte läser det här nu iaf. Det skulle ju bli lite pinsamt! haha! Hoppas han inte stannar länge iaf, och åker tillbaka till Uppsala direkt. Så kan jag få börja mitt nya år på ett bra sätt. tjatja



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort