Inte lukta usch

Tja b-rudar, och alla h-or män. Wazzup today liksom?
Själv så sitter jag fortfarande i min säng, vi somnade till filmen, vilket var lika bra, för den va tydligen jätte läskig. Men mickis mamma ringde och väckte henne och fick henne att gå hem och gå ut med hundarna. Men jag stanna kvar här, orkar inte röra mig ur sängen. Men man mår som man förtjänar antar jag, efter 3 dagars festande knappt utan någon sömn alls. Så nu ska jag ta igen lite, ska ladda ner massa tjejfilmer och lägga mig i ett bubbelbad, och bara softa. Känner mig så jäkla ofräsh som man bara kan bli just nu.
Juste, kommer antagligen inte ha någon mobil ett tag sen, för jag glömde min väska med laddare och sånt i taxibilen igår, men ska hämta den imorgon typ, för idag är jag aldeles för trött. Tur att denna taxi schaffis var så himla snäll och till och med ringde oss typ 30 min efter han släppt av oss och kollade så vi hade kommit fram säkert. aw..


Sjukt sliten chey just nu..

hemskt mycket hej..

Fyfan vad man inte mår bra just nu, jag och mickis kom hem för ca en timme sen med bussen. Vi har festat hela natten, och nu ligger vi här i min säng och ska käka nått och kolla på skräckfilm. Vi är verkligen helt dumma i huvet. Men jaja, vad ska man göra?

öhm..

hel sjuk kväll igår, för mycket dricka och för mycket dumma i huvet människor. Jaja, vad ska man göra? Ska kanske med Mickis upp till sh en stund sen, men tror inte jag stannar så länge. Har festat hårt både fredags och igår, så lite lugnt kommer jag nog ta det idag iaf.. Kan man ju hoppas. Nej men tjaråå

fuck ou!!

Fuck vad jag hatar mnänniskor. Fick precis skjuts hem från Ösmo av Petra, Alicia åkte med, Hha, fuck shlajnor fuck them all. är så jävla trött på alla. Orkar inte. Är hemma själv, så nu ska jag dansa själv, förja är så jäövlvla full. hihihihihi

Såhät fräsh ser jag ut tonight. Nej men, godnT´T vafan. Love you all, bitches, skjoja bara, hataar er alla, horor hela bunten

godmorgon

Hejhej bloggeeeen.
Sitter hemma hos mig med Emmelie, har precis duschat och tagit en ciggis. Ska väl börja fixa mig lite för i kväll antar jag, men de är såjävla skönt att bara sitta i mjukiskläder, skulle lätt kunna skita i festen och bara sitta inte och kolla på film och mysa. HAHA skoja bara, som om jag skulle de liksom? Emmelie sitter här och säger att jag ska skriva att hon är bäst i världen, men jag skulle aldrig kunna ljuga för er, mina kära bloggläsare..

I'm having fun, don't put me down


This time baby
I'll be bulletproof
This time baby
I'll be bulletproof

I won't let you turn around

And tell me now I'm much too proud
To walk away from something when its dead

Do do do your dirty words

Come out to play
When you are hurt?
There's certain things
That should be left unsaid

Tick tick tick tick

On the watch
And life's too short
For me to stop
Oh baby
Your time is running out

I won't let you turn around

And tell me now I'm much too proud
All you do is fill me up with doubt

nighty

ska bara säga godnatt liksom typ. Tycker inte det är så jätte kul att skriva längre, det är så jobbigt, haha. Men tänker inte sluta blogga än på låånga vägar, kanske lägger in mer videoinlägg, för tycker de är så himla kul att sitta och prata för sig själv och skratta lite. Hihi vi får se. Men godnatt pimps N' hoes



im pretty damn cool, thank you

hej bloggen


softar i soffan och gråter lite

heeeiheeei alle mine venner!
Im @ home och bara softar med lite O.C, har kollat på typ tre avsnitt nu, sitter och gråter ihjäl mig. Haha! Men dom är förjävla bra asså. De va liksom ungefär ett år sedan jag såg hela serien rakt igenom, så tyckte de va dags att få gråta lite igen, wää. Ska ta en paus i tittandet och gå ner till kiosken och köpa cigg. Bara för jag är typ 18 och får köpa cigg, hää. Nej nu ger jag upp. tjarå med ditt nylle

It's killing me

Blev hemma idag, antagligen för jag är så jävla lat. Men har faktiskt också lite ont i magen.. Sitter iaf hemma och kollar på teve och har tråkigt, brukar alltid ångra att jag inte gick till skolan på morgonen bara för jag är trött, för har alltid så jävla tråkigt här hemma själv. Men som tur är så kommer Mikaela hit tror jag snart. Ska få henne med ut på gården och mata ankorna. Det är så jävla synd om dom, står där i snön och fryser ihjäl. Och jag som är så snäll, ska rädda dom :) Vad äter ankor för nått?

Varsegod

Den här är till dig Mikaela, eftersom du har varit så ledsen och inte varit glad på länge, så varsegod, hahaha.. fyfan

taggad så in i..

Igår var jag ju hos min Syster i Aspudden, vi hade de jävligt mysigt faktiskt. Men skulle ju heldre vart ute och festat järnet istället. Åhh är så jävla taggad på att bara köra all in, men nej, nu måste jag vänta en hel vecka. Men nästa helg är det ju lov och allt, och då kan jag lova er att jag ska bli klick klack boom full, dansa hela natten och spååra.. Men först en lång vecka i skolan. Men sånt är livet ju.

.


Saturday

Heeey liksom. Har inte skrivit på några dagar för jag inte har pallat faktiskt. Men nu är jag back on track again. Har hänt massor sen jag skrev sist. Eller där ljög jag igen, det har inte hänt ett skit faktiskt. Var hemma hos Mikaela igår och myste en stund med henne, men sen kom Lucas och hämta mig så åkte vi hem och kollade på film bara, riktigt skönt att inte festa en helg, känner mig så jävla pigg nu. Och om några timmar drar jag in till stan för att shoppa lite sen in till Aspudden och har myskväll med min absolut favorit Syster Jenny. Kommer hem imorgon nångång, Men tror jag tar med mig datan in dit, för jag är så jävla data kåt. hehe..

God morgon föresten!



ajaj

Hum, gick inte till skolan imorse. Hade så jävla ont i huvudet, och så somnade jag inte förs halv 5 imorse, så behövde sova lite längre än till sju kände jag! Men Mikaela kom till mig vid typ 9 och störde mig iaf, haha. Så det blev iallafall så att jag gick till skolan till min sista lektion. Som ändå bara var i 10 min. Men men, så det kan bli. Nu sitter jag hemma igen, och har så himla ont i käken, eller mer bakom käken och hela vägen upp till tinningen. Fattar verkligen inte vad jag har gjort. Har aldrig haft ont där förut liksom, det är ett ganska konstigt ställe att ha ont på. Funderar lite på att ta mig nått att käka, men kan inte ens tugga normalt utan att hela huvudet sprängs, och om jag ska försöka mig på att käka mat, då kommer jag bara få spel för att det inte funkar. Får helt enkelt dricka mina jävla drickjogurtar, bantarN.

Dom är så jävla goda också!


right or wrong

Jag vet inte ens vad som är rätt eller fel längre. Fattar inte hur jag kunnat hamnat i den här sitsen, bara på ett ögonblick. Allt kan förendras så jävla snabbt. Och det värsta är, att jag vet inte ens vad jag känner, eller fall jag borde känna något? Ligger i sängen och lyssnar på musik som vanligt, jag borde fan inte få lyssna på musik på kvällarna såhär, för det slutar alltid med att min glada musik blir deppmusik, och jag börjar tääänka alldeles för mycket. På vad människor säger, vad dom menar med vad dom säger, hur folk mår egentligen, hur jag mår egentligen. Blö, ibland vill man bara trycka på Off knappen på hjärnan så man slutar tänka ett tag. Lovar att om jag hittar denna knapp, så ska jag säga till!


I'll fucking kill ya

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag, och kolla vad min älskling kom med. Love you long time tussi!

humor


tpl

Jävla nollor. Orkar inte bry mig, men fan asså vad äckligt. Vill komma till skolan imorgon och umgås med mina vänner. Har saknat dom så jävla mycket, och dom e dom enda jävlarna man kan lita på i denna äckliga stad. ååh vad skönt de skulle vara att bara dra till fucking USA ett tag liksom? Fast de gör man ju efter sommarn, hähä! Tjarå med ditt nylle typ.
Okej skitsamma nu då.. Har varit med Miki nu på kvällen hos Peter en stund, kollade på film och pratade lite. Har kommit fram till ett och annat hihi. Men nu så är jag hemma igen, och ska väl typ gå och lägga mig, orkar inte vara uppe själv och bara gå runt och vara tpl. Haha, imorgon kommer jag vakna som en kung på bra humör igen! Puss då!

blää

huh, har fortfarande ont precis överallt. Det här är inte okej alltså, haha! Nej men skitsamma, orkar inte bry mig längre. Idag så har jag iaf inte gjort ett skit, gick förbi mamma en stund i morse bara. Men nu är jag hemma hos pappa igen och ska städa mitt rum och packa mina kläder. För ska till mamma ikväll igen. Har ingen mobil för tillfället heller eftersom jag glömde min laddare hemma hos mickis innan vi drog till Ösmo, och min mobil dog idag. Livet kan va förjävligt ibland alltså. Nej nu ska jag ta mig ett glas cola och tycka lite mer synd om mig själv haha! skål

ångest

fyfan säger jag bara. Jag ska fan inte dricka igen. Igår va väl kul till en början. Jag, mikaela, jossan, emma och lina käkade först middag hos Mikaela, sen så drog vi till ösmo på nån "fest". Vi dansa och hade väl kul liksom. Men sen så blev vi alla lite för fulla tror ja. Fick sova hos en kille med Mikaela. Vaknade upp imorse i Ösmo med blåmärken på hela kroppen, på kinden liksom.. Vet inte vad som hänt. Hela kroppen ömmade, så jag ringde pappa och bad han hämta mig. Har en snäll pappa! Men nu så känns det här förjävligt. Har ont och känner mig så jävla äcklig, men kommer inte ens ihåg vad som hände igår på slutet. Eller ja, lite såklart.. Ångest!

natti

Tja tja bloggen.
Miki har varit här hela dagen, helt sjuuuk tjej dedär! Vi har fan inte gjort ett piss på hela dagen, raggat killar på chatroulette typ. haha! Nu sitter jag i min säng iaf och ska snart sova, ska bara tvätta bort sminket och så. Har Nationella imorgon kl 8.10, och ska sitta i 3 jävla timmar utan någon rast. Så vill vara så tipptopp som man kan bli. Kommer antagligen sätta på någon bra film eller CIA på teven som jag kan somna till. Hehe. Kuli


Sov gott föfan

dåligt hanna

Är fortfarande hemma, lyckas alltid försova mig. Fan vad man blir arg på sig själv. Men ska gå till skolan till kl 10, för då börjar min Engelska. Men har ingen mobil eller nått, så jag kan inte kolla med mina vänner var alla är. Hatar det här. Nu längtar jag bara till helgen. Vi ska festa gärnet, såklart! ååh..


Färdig för skolan iaf.. Puss!

flow

Det har varit en ovanligt kort dag idag känns det som.. Kom lite försent till skolan imorse, som vanligt. Så jag missade NO-provet, vilket inte kanske var så jätte bra. Men kom till idotten sen iaf. Slutar vid 1 på måndagar, så var bara i skolan i typ 3 timmar, knappt. Emil följde med mig hem efter skolan. Och ja, vad ska man säga, Emil är Emil. Länge sen man skrattade såhär mycket iaf. Vilket var väldigt behövligt. Men nu sitter jag här ensam igen. Har precis käkat lite mat, och jag ska kanske ta och träna lite. Pappa tränar i rummet brevid, så jag blev så jävla sugen på att träna..
Imorgon är första nationella provet, så jag ska gå och lägga mig direkt efter våran skolan pogram vid 22. Vill ju verkligen inte komma försent imorgon så jag missar provet..




Haha!

hihi

Förlåt för ja inte skrivit så mycket. Men det har varit fullt ös hela helgen! Efter de jag skrev igår så drog jag till Emelie, Niklas var så klart där också. Vi softade galet hela kvällen. Och kollade på mean girls 2. Visste inte ens att den fanns.. Men de va soft. Kom hem till mamma för typ en timme sen, och då var det bara att packa och dra till pappsen. Så nu är jag här hos pappa, ska strax hoppa in i duschen, sen ska jag slappa framför TV'n. Imorgon är det skola igen, och då måste jag vara tipptopp utvilad. För jag ska vara duktig hela veckan, har 4 prov, 2 nationella. Så jag ska vara grymt duktig hela veckan och inte komma en endaste minut försent. Sen på fredag efter skolan, kör vi all in igen! Ända fram tills Söndag! Over N' Out.

sjuk kväll

Hum, kvällen var maxad. Irre och mickis var klick klack boom fulla, jag med för den delen. Mickis försvann. Jag och irre bada bubbelpool mitt i natten, och jag tappa bort min mobil. Ringde mamma vid 10 imorse och bad henne hämta mig i Ösmo. Skulle igentligen kommit hem med sista tåget, men tiden bara rann iväg. Sitter i soffan hemma nu med cola och kollar på film. Har precis tagit mig en lång dusch. Vi får se vad som händer ikväll, men ska ta det lugnt iaf. hehe...

fredag

Det är fredag och det är fest. Nu kör vi!

Humöret är uppe

Vet inte varför, men är skit glad. Det har varit en riktigt bra dag idag. Eller bra och bra, har ju varit i skolan idag, men har haft jävligt kul hela dagen. Så de va inte så jobbigt, även fast vi slutar vid 4a idag. Men nu iallafall så sitter jag i mitt rum, med filten om mig, det är så jävla kallt här inne. Sitter och väntar på att mamma ska komma hem med cigg. Börjar bli ganska rök sugen nu faktiskt. Senare så tror jag att jag ska ladda ner någon fet film och bara ligga och kolla på. Christer ska beställa pizza till oss också. Så pizza, film och cola. Det blir en mysig kväll hemma bara alltså.

S-s-S-s-s-S-S-kål då

Dag 10 – Min bästa vän

Mina*
Emelie, Emil och Chricke
"Mli", "Snemil" och "Cicke"
Ja det kan man väl säga är mina "bästavänner". Eller ja, har ju många vänner. Men dom här tre är liksom ändå alltid ett "gäng". Vi har för jävla kul ihop, och gör alltid sjuka grejer. Det är det som gör oss, typ. Äsch, visar bilder istället. En bild är värd mer en tusen ord, eller? ;)



Jag och Cricke. Fast jag är skit full och ser ut som en kille.


Emil och jag :)


Och så jag och Emelie. Gick bara att ladda upp den här bilden? :o

Trötter

Hejhej.
Sitter hemma och ska väl snart börja plugga lite granna. Behöver verkligen det, är redan massa efter i skolan eftersom jag alltid lyckas försova mig varje morgon. Har en engelska redovisning till imorgon om Robert Pattinson, hehe. Nej men är hemma helt själv nu, så nu borde jag kunna plugga. När det är någon hemma så distraheras jag alltid av allt. Men nu är det bara jag och tussen. Så det borde gå bra. iallafall så har min dag varit jävligt lång och jobbig. Varit i skolan hela dagen och jobbat på riktigt bra idag. Men onsdagar är såå jobbiga, börjar 8.10 och slutar 15.45 usch. Har pratat i telefon med Emelie typ en halvtimme nyss om ingenting, men skönt och bara prata liksom. Nej nu ska jag luta dra ut på det här. BajBaj
Lägger in dag 10 om en stund också!




Dag 9 – Min tro

HM..
Nu blev det svårt..

Jag är ju döpt och sånt i kyrkan, men kan inte säga att jag är kristen. För det är jag inte. Tror inte direkt på någon gud. jag tror att något kommer hända med oss efter döden. Vad har jag ingen aning om, men något. Jag tycker att det är sjukt att vissa kulturer och religioner har så stark tro att dom har svårt att anpassa sig till andra människor med en annan tro. Alla har rätt att tro precis vad dom vill. Men då tycker jag även att dom ska kunna respektera att inte alla tror det dom tror på. Det gäller i alla religioner, kristna, muslimer, buddister, you name it. Dock så är inte läget så. Folk ser ner på varandras kulturer och smuts kastar folk för ens tro eller inte tro.
Men jag vill iaf tro att människor inerst inne är goda.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort