friday im in love (8)

Äntligen fredag! Har två lektioner idag, ena är orientering för vi fick IG i tisdags, och sen har vi spanska prov. Sen så blir det att bara njuta av helgen. Har bestämmt mig att denna helg ska bli lugn. Måste faktiskt inte festa varje helg. Och efter förra så är jag inte så taggad på det heller. Mikaela pratade om vi skulle käka romantisk middag för 2, hon och jag. Men vi får väl se vad som händer trots allt

gone crazy

" Har man tagit sig vatten över huvudet kanske? "




go to hell and i'll meet you there

Ligger i sängen och kollar på Tv, har super tråkigt men vill inte göra något för då kommer jag bara fastna i det och inte kunna somna sen. Känner att jag ska börja skärpa mig nu, måste sova så jag kan komma upp till skolan för en gång skull. Och nästa vecka beställer pappa gymkort till mig så då blir det bara att tagga till! Ska bli värsta bodybuildern(?), sluta röka och inte heller dricka varje helg då. Mycket prat från mig, jag vet. Men nu jävlar ska ni få se. Haha!

fortsätt simma

Tillät mig själv att försova mig idag. Har ingen ork i kroppen alls efter denna helg. Har verkligen inte tagit hand om mig själv. Sovit max 2 timmar på hela helgen, knappt ätit något alls och varit ute och festat hela nätterna, så min kropp sa ifrån, låg inne hela dagen igår och typ skakade och hade magkatarr. Kunde haft e bättre söndag, om man säger så. Men iallafall, kände att jag inte orkade gå upp kl 7 och åka till skolan så ska istället i lugn och ro hoppa in i duschen, äta frukost, fixa mig och sedan gå till mattelektionen efter lunch.

skyll mig själv

Har inte fått en enda minuts sömn inatt, satt uppe tills solen gick upp utan att jag ens tänkte på det. Och då var det ingen ide att somna. Så varken mitt humör eller ork är den bästa just nu. Men ikväll så är det fest som jag ska orka gå på, vi får se hur detta slutar! he he

:-)

Usch vilken jobbig dag. Kände direkt när jag vaknade att den här dagen inte skulle bli bra. Igår vart det fest, väldigt spontant men det blev riktigt kul faktiskt. Kom inte hem förs halv 8 imorse och sov till halv 2 kanske. Har inte fått ett skit gjort idag, har bara varit ute med Emelie på en cigg och tagit en 2&½ timmes dusch. Bara stod och spola kokhett vatten på mig hur länge som helst. Inte för att jag är bakis eller något sånt, för jag drack i princip ingenting igår. Men kändes som om något va/är soo wrong. Skulle nog egentligen kunnat stå där mycket längre, men kände att det räckte när mina händer såg ut som min mormors händer, och hela jag var 50grader varm eftersom jag höjde värmen var 10e minut.
Nu ska jag bara lägga ner lite kläder jag vill ha med mig till pappa, och sen blir det väl bara att gå dit och kolla på något mysig film eller liknande. Lär inte orka hitta på något idag iallafall och så är det ju himla skönt att gör ingenting ibland.

hej sexi


please..

"hej"
Haha, tycker verkligen det är jätte fult att skriva "hej", det är som om man tror att man ska få en hej tillbaka. Men det läär ju inte hända direkt.
Men iallafall, om någon undra så sitter jag just nu i min säng och försöker fördriva tiden. Ska ta 09.45 bussen till skolan, men det kom jag inte på förs nu, så har redan varit vaken i en timme, minst. När jag egentligen kunde sovit mycket längre. Det är sånna här dagar som Suger. Men som vanligt så måste man se det positiva i saker, och det positiva idag måste vara att jag ska på övningskör utbidningen eller vafan de heter, i bara 4 timmar. Det ska bli super kul, verkligen.

why so damn serious???

Hejsan svejsan
Sitter i min sköna soffa hos pappa och bara softar en liten stund. Har fixat lite i mitt rum, ska nämligen göra om det lite så måste rensa ut massa saker och kläder. För ska ta bort min garderob och köpa ny, och just nu så är det alldeles för mycket saker. Synd bara att jag har så himla litet rum här också som hos min mamma. Så man kan inte göra så mycket. Men är nästan aldrig hemma i mitt rum, så det spelar inte så stor roll faktiskt.
Förutom det så har jag bara varit i skolan, torsdagar är den värsta dagen på hela veckan. Går från kl 8.15 till 16.00 med 40 min lunch, och idag till och med bara 20 min. lite för jobbigt för mig känner jag.
Men ojdå nu så blev det mitt första "seriösa" inlägg på väldigt länge, så får ta och slänga in några lika seriösa(?) bilder, liksoooom




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort