hey hoe, lets gooo


Act funny

Idag är ingen bra dag, mitt humör flyger upp och ner hela tiden. Men men, that's life, right? Ska fråga mickis om hon vill träffa mig på en cigg och prata lite, älskar att vara med den tjejen, hon gör mig alltid så glad, (speciellt när hon kommer och väcker mig kl 9 på morgonen) och hoppas att jag gör henne glad ibland också.
Gay


eva seamountain ♥♥♥


Dag 3: En viktig person i ditt liv.

Min storesyster är en av dom personerna som betyder mest i mitt liv. Hon är bara min halvsyster men jag har växt upp med henne sen jag föddes så ser henne som min riktiga syster. När något jobbigt händer och jag behöver prata eller liknande med någon så åker jag alltid till henne och har en "tjejkväll". Hon slänger ut sin pojkvän och så har vi något filmmaraton hela natten. Hon och jag är så olika på alla sätt som finns, men går ändå så himla bra ihop. Även fast vi är syskon så har vi aldrig bråkat som syskon brukar bråka. Jenny är nog den snällaste människan jag känner, och tänker alltid på andra före sig själv. Pappa älskar att jag och Jenny är så pass nära som vi är, för när jag var som jobbigast, och pappa viste inte vad han skulle göra, så fanns Jenny alltid och pratade med mig. Inte för pappas skull, utan för min skull. Hon skäller aldrig på mig, utan stöttar och berättar egna erfarenheter istället.
Plus så ser jag verkligen upp till henne, jag tycker att hon verkligen har lyckats bra med livet, och samtidigt så har hon gjort allt det där som alla unga vill göra.

everyday

Har faktiskt varit uppe sedan 8! Kunde inte somna om och hade sådan ångest så jag la mig i duschen och bara spola kallt vatten på mig i typ 1 timme, sen kom mickis hit och hälsade på. Min fina vän, hon är verkligen "one of a kind". Även fast jag var uppe så tidigt och hade hela dagen framför mig så har jag inte fått ett skit gjort. Har legat i soffan och mått illa som en jävla åsna så har faktiskt inte haft orken att ens klä på mig. usch och fy. Men nu så har jag fått på mig kläder och så, ska strax ut för att köpa cigg. Dumt nog, men sånna här dagar när inget går som man vill och man känner sig ganska värdelös, då är det så jävla skönt (dumt) att trösta sig med en cigg.

Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.

Gud det var ganska svårt faktiskt. Men överlag så måste det vara emelie som vet mest, hon och jag har känt varandra sen barnsben. Annars så är det nog mickis!
Emelie och jag 2008, haha!!

dag 1. åtta bekännelser

- Jag hatar när snön knastrar under fötterna, får rysningar genom hela ryggraken och mår typ illa. Varför vet jag inte, men fysatan vad äckligt det är!

- Klarar inte av att ha fel. Skulle jag bråka med tillexempel mamma eller pappa och dom skulle säga något, och jag vet att dom har rätt. Då kan jag bli skitförbannad och stänga in mig på rummet tills jag kommer på något bra att säga. haha!

- Jag måste ligga längst emot väggen i sängen. Hatar att ligga på utsidan, jag är mörkrädd så gillar att ha något på båda sidorna av mig. Är jag själv sover jag med huvudet mot väggen.

- Om någon av mina vänner säger att dom t.ex. inte vill följa med mig någonstans som vi egentligen skulle så brukar jag "hota" med töntiga saker. Mickis gör jag nog det mest med, haha säger alltid "aa men då får du ingen cigg!" eller "okejokej då får du inte "blabla" av mig!!" haha, jag tycker det är lite kul faktiskt, och jag tror att mina vänner vet att jag inte är 100% seriös! :)

- Jag tycker att jag väger alldeles för lite. Mitt mål är att gå upp 10 kg, och så kanske bygga lite muskler.


- jag hatar att plugga, hatar att sitta still, hatar att lyssna på någon. Hatar skolan :)

- Jag tycker om att prata, men kan ha svårt att förmedla vad jag vill. och låter ofta bara dum.

- Jag kan va en riktig liten bitch, om man är det mot mig. ska alltid vara värst!

- På fyllan är jag helt crazy/efterbliven. Super inpulsiv och tänker mig inte alltid för. KBK!!

no sunshine for you today

Har ändå inget bättre för mig och tycker "listor" är så roliga, för man tänker på saker som man inte vanligtvis kanske tänker på. Men denna gång ska jag faktiskt försöka hålla den, och göra en sån per dag iallafall! ja, ni förstår väl själva hur kul jag har.

Dag 1: Åtta bekännelser.
Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.
Dag 3: En viktig person i ditt liv.
Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: En låt som betyder mycket
Dag 7: Din facebook profilbild med flest likes.
Dag 8: En bild på en tid du saknar.
Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv.
Dag 10: En bild från din förra sommar.
Dag 11: Bakrund på mobilen.
Dag 12: En puss eller kram bild med dig och någon annan.
Dag 13: Några favorit citat.
Dag 14: En bild du tycker visar kärlek.
Dag 15: En bild som får dig att le.
Dag 17: En bild på dig och någon vuxen person.
Dag 18: En bild på dig och någon i din familj.
Dag 19: Din mobiltelefon.
Dag 20: Bilder på ditt/dina favorit klädesplagg.
Dag 21: Din nuvarande profilbild på facebook.
Dag 22: Visa ditt rum.

Miss sleepy

Det blev en himla spontan kväll igår! Satt hemma först och kolla på film med mamma och Christer bara, men kände att jag behövde hitta på något. Så tog halv 1 bussen till stora vika hem till cribba, vi skulle bara sitta och dricka lite vin och sånt. Men mickis ringde mig och det visa sig att hon också var i stora vika, så dom kom och hämtade mig. Blev en riktig rolig kväll! 9 på morgonen åkte vi ner till Nynäshamn för att käka frukost på Ica, mums. Trött som få efter att inte sovit en sekund inatt. Men nu har jag tagit en dusch och känner mig som en människa igen, tack Gud.


who are you?


With no regrets.

Ta ett steg tillbaka. Fan titta på dig själv. Du är en människa. Du är vacker. Du är Så vacker. Och du kan vara vad som helst. Du kan vara allt. Hata inte alla människor bara för att någon krossat ditt hjärta, eller för att dina föräldrar har gjort slut, eller för din bästa vän svikit dig, din pappa slår dig, grabben på gatan kallar dig fet, ful, dum eller värdelös. Du ska inte bry dig om saker som du inte kan kontrollera. Gråt när du behöver det för att sen kunna släppa det när det är dags. Sluta spara på smärtfulla minnen bara för att du är rädd för att glömma. Släpp saker som är i det förflutna. Glöm saker som inte är värt att minnas. Sluta ta saker för givet. Sluta ta Livet för givet. Lev för något. Lev för dig själv. Bli förälskad. Bryt upp. Bli förälskad. Bryt upp. Gör detta om och om igen tills du vet vad det egentligen är att älska någon. Fråga saker. Berätta för folk hur du verkligen känner. Sov under stjärnorna. Skapa. Föreställ dig. Inspireras. Dela med dig av något underbart. Träffa nya människor. Gör någons dag. Följ dina drömmar. Lev ditt liv till sin fulla potential. Bara lev, förfan. Släpp alla hemska saker i ditt liv, och bara lev fan. Och en dag, när du är gammal. Se tillbaka. Utan ånger.

Hnu @ instagram!

Vafan liksom, nu är det söndag igen, men jag bryr mig inte så mycket direkt. Ska ju inte upp 7 för att gå till skolan imorgon liksom! dock har jag lite att göra i veckan, vilket bara är bra så jag får lite pengar och har lite att göra så jag inte bara sitter inne och blir psykiskt(?) sjuk. Man uppskattar verkligen inte helgerna som man gjorde förut, då var det ju så att man längtade till helgen hela veckan och sen när det var fredag så var man alltid på så jävla bra humör! Nu så bryr jag mig inte ens längre, vilket är ganska tråkigt.. Därför ska det bli jävligt skönt att få lite att göra så man kan börja längta efter att få vara ledig igen.


Ohwey


herregud

Sitter vid min dator som jag inte brukar använda så värst mycket, har hittat massa roliga webbcam bilder, men vissa av dom är bara alltför efterblivna och privata, men bjuder på några iallafall. Haha!
2009, haha hade fan större tuttar där än vad jag har nu!
hahah, wtffff

klart jag kan.


Jag vet

Im feeling so lonely baby


Du döödar mig.


Next time baby!

1. Har du ett par rosa string? - självklar
2. Vem var den senaste du pussade? - mickis nyss hih
3. vad har du för BH storlek? - 65aa. VADÅRÅ?
4. Trivs du med det? - JA, som fan!!!!!!!
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - flera hundra, omg!!!!
6. Gillar du nån nu? - Absolut!
7. Vad gjorde du inatt? - Mickis har varit här en stund, pratat och myst. Bohja
8. Och i förrgår natt? - Festa! Nyår, hehe
9. Vad gör du innan du ska sova? - Röker, oftast, lökar facebook tills ögonen stängs
10. Kan du prata med din mamma om allt? - nästan. Allt vill hon inte veta, haha!
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Nej, ska föda de, sen komma hem och säga att ja hittaren utanför. :)
12. Har du varit gravid? - dum fråga, klart jag har. ungjävlar som springer runt mig hela tiden.
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - haha. förlovar mig sig ska man väl gifta sig också. Dum fjortis grej som det blivit att gå och förlova sig. :)
Tio  fakta. Dundunduuunnn..
1. Hemstad/ort: 149 bre?
2. Hårfärg: brun/svart/randigt/vetinte/utfylldnads-ord/och så lite grått i botten.
3. Längd: 167(?)
4. Frisyr: white trash trassel hehe
5. Ögonfärg: green
6. Skostorlek: 37
7. Humör: haha riktigt bra faktiskt!
9. Civilstatus: gift med barn. sj?
10. Vänster eller högerhänt: höger, men äter med vänster
Tio saker om ditt liv. nu blire spännande va?
1. Har du nånsin varit kär? - jadå
2. Tror du på kärlek? - faktiskt!
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - ohja, inte så bra på det där, haha!
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - nja, hård som sten, men visst har de lossnat lite stenbitar här och där.
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - som sagt, jag är inte så bra på de där.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - mickis :)
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - nja, det tror jag inte.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Skakar. Livrädd. Helt. Skräckslagen.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Hur i helvete ska jag veta det om den nu ska vara hemlig? Pantade jävla skit fråga!!!!
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - går förbi en extra gång för säkerhetens skull!
Tio har du nånsin

1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? -  Haha, kan min grej. men nu för tiden smäller jag igen dörren och springer. Mycket roligare.
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? - Klart man varit ledsen, men ta livet av mig? NJA
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja det är jag bra på!
4. Har du hoppat bungy jump? - ska Checkas av i sommar hoppas jag.
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Oj.. jag är en olycka. Räknas det, haha?
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - haha, tror fan inte det. men jävlar det ska jag fan testa
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - nja det tror jag inte faktiskt.
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - haha, nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Ja
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - den gör väl det, men jag mår bra iaf!
Tio känslor
1. Saknar du någon just nu? - ja lite kanske
2. Är du glad? - japp
3. Är du fundersam? - nja, lite kanske, men inte på ett dåligt sätt. tror jag
4. Är du uttråkad? - är inte det ganska uppenbart???????
5. Är du tysk? - Ich liebe dich?
7. Är du italienare? - Min man i framtiden är.
8. Är du fransk- min man i framtiden är. Men den trevliga sorten
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - neje
10. Gillar du någon just nu? - ja!
Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu: - 01.22
2. Namn? - hannush
4. Hur många barn vill du ha? - 1-2
5. Vill du gifta dig? - kanske, men inte i kyrkan. haha
Fyra grejor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - cool som man är liksom
2. Har du en hund? - hon beter sig som en.
3. Sover du helst själv eller med någon? - med någon! om jag får inneroplatsen de vill säga!!
4. Tror du på spöken? - spöken finns.
Skulle:
1. Skulle du vilja vara längre? : nja, ganska lagom
3. Skulle du vilja ha sex nu? :
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? : nja, på onsdag då jävlar!!
Har:
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - för ofta.
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - absolut
3. Har du syskon? - 1 riktig, 1 låtsas
4. Har du någonsin haft sex med någon? - nej, är inte gift än?
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - ja, har så stora öron
6. Har du varit full den här månaden? - yes!
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - börjar bli lite trist faktiskt.
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - gjorde de nyss
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - yes sir
10. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? - sex är något som sker när man älskar varandra, självklart ska även giftemål förekomma INNAN. Annars blir det inget snack om saken.
Vem:
1. Vem älskar du? - mamma!
2. Vem hade du senast sex med? - lugn nu
3. Vem vill du bli full med? - mikaela!!!!
4. Vem är den bästa artisten/gruppen? - hanna gustafsson i duschen!
5. Vem pratade du senast i telefon med? - lucas boyy, fyller 19 idag och grejer!
6. Vem är snällast i världen? - vädigt egoistiskt av mig, så jag?????
7. Vem vill du prata med? - min sisthaa
8. Vem sov du senast med? - mitt hjärta!
9. Vem såg dig full senast? - hehe, hela centrum. men såå farligt var det inte. tror jag.
10. Vem vet allt om dig? - mikaela!
11. Vem hatar du mest? - sluta hata peeeps.
12. Vem kramade du senast? - oj, mikaela tror jag. Om vi kramades.... Uää
13. Vem kan berätta allt för dig? - ingen, berättar vidare allt för hela nynäs.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort