Lite halv sådär..

Sitter här och bara softar, har inte sovit speciellt mycket inatt, men det är ganska lugnt ändå. Funderar på om jag är hungrig eller inte. Skulle nog säga att det är lite halvtomt. Kan inte bestämma mig. Men ska iallafall försöka få med mig david till donken eller liknande. Igår så hände inte sådär jette micket. Myste här bara och kollade på lite film osv osv. Skönt att inte göra något speciellt ibland också. Nä, nu börjar det bli dags att fixa mig klart och kolla tågtider.

i need a break from life, before i lose control


sooooligt

Härligt väder det är ute idag! Varit en sväng nere på stan och fixat med mickis och pontus. Nu har jag precis ätit, och ska strax hoppa i ett bad och sedan göra mig iordning för ikväll. För ikväll blir det fäst, Emelie fyllde år igår, och ikväll ska det firas.

skratta lite extra

Ska snart dra mig iväg till skolan igen, ska köra 9'ornas show en sista gång.
Har haft en riktigt kanon dag, med måånga leénden. Så humöret är på topp typ. Lite sorligt bara att det inte ens är 1 månad kvar med härliga "gröndalsgänget". Det börjar kännas nu, snart så går alla skilda vägar. Men man kan ju hoppas att man inte går allt för skilda vägar, det vore bajs synd med tanke på hur himla roligt vi har haft detta läsåret. Jaja, skriver kanske lite mer senare, men nu måste jag rusa..

Don't judge me by my past, i don't live there anymore


Härlig kväll som fan, och trött som ett svin. Här säger jag Godnatt folket! =)

the day

Dåligt trött jag är nu alltså.. Mina ögon stänger sig av sig själv så jag somnar i typ 1 sek, sen så skakar jag till och ser klart i typ 20 sekunder innan jag somnar igen. Jobbigt trött fan, måste sova nu! Tänkte först bara prata lite om min dag, om ni tänkte antäckna liksooo, haha! Nej men har varit i skolan hela dagen först, sen så drog jag, mickis och chricke till mig och bara chilla. Sen nu på kvällen så gick vi och några stycken och grillade typ, eller ja, gjorde en brasa, för det blev fint väder trots allt. Men efter ett tag så palla vi inte mer, så vi drog hem till Jossan på trehörningen och kollade på någon skräckfilm. Mickis och skräckfilmer alltså.. På vägen hem träffade jag även en skit äcklig gubbe, vart livrädd, och ha började fråga om mitt nummer och sånt. Ljög och sa att jag inte hade någon mobil, men han vägrade ge sig, han sa att om han inte skulle få en kram så skulle han följa efter mig, ända tills han fick en. Fyfan, nu har jag väl skabb eller nått.. :(

härligt med sol!

Älskar vädret som varit dom senaste dagarna, så himla varmt och skönt. Därför ja inte bloggat något heller. Igår så var jag och 8-9st nere vid hamnvik och bara satt i solen och myste. Och idag så har jag varit hos Emelie och grillat och tagit det lugnt ute. Man mår så himla bra när det är bra väder, känns som inga små skit problem och töntiga saker kan röra mig nu. För nu vill man bara njuta av livet, och jag bryr mig verkligen inte om allt annat som försigår runt om. Whopwhop. Ska kolla klart på BigBrother nu, sen ska jag nog försöka sova. Imorgon kan det bli dåligt med bloggningen också, jag Emelie, Chicke, Emil och Mikki, möjligtvis några till ska åka iväg och grilla på något mysigt ställe, om det blir bra väder alltså. Som vi får hoppas på att det blir iallafall. Have a nice night.



stora ord

Hade lösenord på bloggen några dagar, pga att jag behövde tänka efter fall jag verkligen ville ha bloggen kvar, att alla ska kunna läsa om mitt liv så öppet. Men faktiskt, älskar att blogga, och kunna skriva av mig lite då och då. Så därför stannar bloggen kvar, åtminstonde så länge jag inte behöver lida för saker jag skriver i bloggen. Det var ju orsaken till att jag slutade blogga förra gången, fick skit från föreldrar och andra vuxna. För att jag kanske skrev ut lite för personliga saker tyckte dom väl antar jag. T.ex, att jag drack och fall jag hade bråkat med någon, kanske mamma och pappa, så kunde jag ibland skriva av mig lite. Men förstod inte problemet med det, för en blogg är ju till för att man ska kunna skriva av sig sina tankar och andra händelser som man kanske vill minnas senare i livet, så man kan kolla tillbaka på sig själv och se hur mycket man har förendrats och hur man mådde och vad man gjorde innan. Vilket inte alltid är så lätt att bara komma ihåg i huvet. Kan väl ungefär säga att jag sparar mina minnen och händelser här på bloggen.
Tvingar ingen att läsa, men tycker det bara är kul att folk faktiskt läser om Mitt liv. Kanske är det bara för gossip, att jag skrivit något speciellt privat eller liknande, eller så kan det ju också vara för ni faktiskt vill läsa mina upp och ner gångar. Men det har jag ärligt talat ingen aning om, eftersom ni inte kommenterar.
Ni kanske märker att jag är på hyffsat bra humör idag, därför ska jag även önska er en fortsatt varm härlig dag! En kram får ni också :)
Såhär cool är jag.. haha! riktig 12åring :)
Hanna pytt i panna :)

vem fan är jag? och vem fan bjöd mig?

Blö. Haha, ni ska va i mitt huvud just nu alltså.. Helt sjukt va de snurrar, får inte ens fram rätt jävla ord för att jag ska kunna beskriva den här känslan jag har just nu. Jag är inte full, är bara jävligt förvirrad. Vad ska man ta sig till liksom? Blö, är riktigt besviken på mig själv faktiskt, egentligen vet jag inte varför, men de känns bara som om något har blivit fel, fast inget har blivit fel heller. För det finns väl egentligen inget "något". Det är bara jag som får för mig saker. Jag är dum i huvet på riktigt.. Usch fyfan för mig och mina beslut ibland alltså.

kiss

fuck you, orkar inte bryyyyy mig om skiten längre. Det ända du kan få av mig är mitt lång finger roterandes i din röv. Have a god day jerk.

god kväll peps

Sitter i sängen och kollar på mitt ny städade rum. Är så himla stolt över mig själv just nu! Åh!
Har precis duchat också, så nu är jag på tipptopp humör. Mikkis har varit här nästan hela dagen, men hon åkte hem för kanske en halvtimme sen nu. vi har bara suttit och spelat bubble struggle hela dagen typ. Jag ägde självklart ut henne stenhårt i det.
Eftersom jag har så himla några nya bilder just för tillfället så får ni ett gammal en.

Mli & Hnu @ halloween

Trött

Skulle egentligen åkt till pappa igår, för vi "byter" på söndagar, men var så himla bakis och orkade verkligen inte gå, så jag sket i det. Så ska gå dit nu istället. Ville bara skriva lite liksom, eftersom Mikki bara klarar hela tiden på att jag inte skriver. Ähää

Haha, juste.. Tror jag råka ge bort min mammas förlovelse ring i Lördags på festen. Vet inte varför eller till vem. Men skulle va aaaaasnice att få tillbaka den.. (:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort