Valborg

Yepyep. Idag är det valborg. Och ja, eftersom man är en sån himla fjortis så ska jag självklart dricka. Ska dricka så mycket så jag inte ens kan stå upp, kommer spy som en 10åring som hällt i sig en flaska vodka. Kommer ha sex med vem som helst som ser Ok ut. OK för att vara full, så egentligen jätte ful. Ska inte komma ihåg ett P-i-s-s imorgon. Och ska vakna i någon annans säng, eller möjligtvis utomhus/mariaungdom. Det är planerna för ikväll!!
Eller kanske inte riktigt va?
Egentligen så kanske vi ska göra mer i stil med: Grilla hos Emma med tjejerna, dricka lite vin och mysa i solen ni vet. Sen dra vidare på någon fest kanske, dricka lite vin och dansa lite. Tror jag klarar mig ganska bra ifrån random sex och sova utomhus faktiskt. Visst att valborg är det klasiska "supasönder" dagen. Men det betyder inte att hemska saker händer. Man kan dricka och ha kul utan att saker ska hända. Tror faktiskt inte denna kväll kommer bli så mycket värre än alla andra helger när jag och Mickis är i farten. Dom blir alltid galna och lite utflippade, men sååå kul vi har!

3e bilden: En bild på någon i din familj

Haha, min "låtsas pappa" Christer. det är den enda bilden jag har på min familj på denna data, bara för han snodde den och lekte lite med camen

2a bilden: En bild på dig själv.

Heeejheeeej!

Kirrat

Inte liiite skönt, nu är allt äntligen fixat till balen. Köpt klänning, skor, smycken och nu idag så beställde mamma tid för håruppsättning, sminkning och gele-naglar på en salong. Bilen är redan kirrad så nu är allt klart. Slipper jag komma i sista sekunden som jag alltid brukar göra. Men nu är jag en glaad cheeey, så ska vara lite duktig också och plugga lite. Har prov på Måndag och Tisdag nästa vecka, och vill verkligen inte komma efter så jag behöver plugga massa sen. Have a great day småfolk
Härligt att de inte snöar ute heller.. ehe

1a bilden

Någon du umgås väldigt mycket med.

Då blire ju såklart denna chey..

cool chey

ehehhe, snodde denhär av Mikki. Tyckte jag har lite glest med bilder på bloggen, så let's gooo
1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21a bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22a bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

tonight

Varit väldigt dååålig med bloggandet. Skyller på att det har varit lov och jag har inte pallat skriva något då. Men imorgon börjar allvaret igen, och då kanske ni får se lite mer inlägg från min del. Har precis duschat och sånt så jag är fit4fight imorgon till skolan också. Tänkte dra till mickis en stund för dom satt ute och myste, men nu ligger dom inne och kollar skräckfilm, så de e ju ingeee kul.. Kanske ska bara vara hemma och sätta mig på ballen och käka middag och sen bara slappa, lite mycket trött är jag faktiskt efter denna händelserika vecka.

Lördags hos foppa.. Snodde bilden av thaJossaN :)

Förra Söndagen hos dickis.. Som slutade lite si och så..

heeey you


soligt

På något bättre humör idag faktiskt. Men de blev bara så igår, de var så mycket som hände på en och samma kväll som ni kanske inte behöver veta, ehehe..
Jag kom till Mikki vid 2 något och vi kolla lite på film och skulle mysa i solen, men sen så kom lilla Rebeccisen och vandaliserade, haha. Så kvällen började inte precis så vi hade tänkt oss. Men så mitt i allt så möter jag och mikki Emma och Jossan så vi var med dom resten av kvällen, tur att dom kom och gjorde våran kväll micket trevligare. Men sen när alla var påväg hem så ville Emelie att jag skulle komma ner på nixta, fråga mig inte varför. Men dom hade satt upp ett tält där och skulle sova. I April?? Plus att alla var jätte jätte fulla, så undrade verkligen hur det skulle gå haha..
Nu sitter jag iaf i min säng och funderar på fall det är dags att gå upp och börja packa och fixa iordning mig. Låter som en ganska bra ide faktiskt.

Godmorgon :)

bajs

blööö. Fyfan va bajs jag känner mig. Har verkligen inte vart en bra kväll för mig kan jag ju säga.. Men imorgon måste jag tagga till igen för då ska jag och Emelie på kryssning. Men just nu känner jag fan bara för att sova bort hela påsklovet och resten av alla jävla dagar fram till sommarlovet. Det är fan inte långt ifrån att EN TILL TÅR ska falla ner för min kind idag asså.. Godnatt orkar inte vara vaken, fybubblan asså

uppe med tuppen!

Hallojsan
Igår vart det lite fest för min och mikkis del. Egentligen var det planerat att åka till björsta på någon fest där. Men eftersom jag och mikkis är så jävla lata så sket vi i det och drog på en lokalfest på svedviks. De var väl lite torrt och så i början men sen så jävlar. Tjejerna dansa väl typ hela tiden. Kanske därför jag har så himla ont i kroppen. Kom hem vid 4 någonting, och en jääääätte snäll kille följde med mig ändå hem.

Hahaha, han skulle hoppa över staketet, på sidan där, men fastnar med benen och gör faceplant rakt i backen!

Träffa Emil igår också haha, ser skit full ut på bilden, fast så farligt var det faktiskt inte :)

DUmma människa

Väntar på Mikaela Sjöberg, Sveriges mest efterblivna människa skulle jag nog tro. Bor man i Nynäs, då vet man vart bussarna går och när. Men min lilla vän Mikaela tror att 858an är stadsbussen så hon vägrar gå av den, så nu är hon långt åt helvete uppe på sandhamn. Det kan inte vara lätt att heta Mikaela..

Tummen upp

Hejsan svejsan
Sitter i min soffa och bara tar de lugnt. Emelie, Emil och Klistijan var här för en stund sen också. Oscar kom förbi här också och lämnade cigg och sånt. Då limmade jag och Emelie upp hans sko på väggen ute i trappen, så hela väggen fastna på hans sko när han drog ner den, det var lite småkul faktiskt. Bara inte mamma märker att väggen är trasig så.. Ska strax på utväcklingssamtal i skolan, det lär ju inte gå så himla bra. Med tanke på hur jag har presterat i skolan den senaste tiden. Men jaja, nu är det ju skärpning, som jag sa.
Bjuder på lite bilder från dom senaste 2 helgerna, nu när jag äntligen har min kamera igen..

Förra helgen, när jag och emelie var påväg på äventyr i Ösmo

Samma kväll, när vi skulle bada bubbelpool. /och JA jag ser spinkig ut, ok

Förra helgen.. Efter den här kvällen mådde vi ju bra..

Jag och Anna i Lördags hos Bea.

Bra dag

Godmorgon godmorgoooon
Råkade försova mig lite imorse, eller egentligen inte. Men kände att jag ville ta en dusch, och sen så sprang klockan bara iväg. Tyvärr, så nu sitter jag här i min soffa och bara väntar på att nästa lektion ska börja så jag kan gå till skolan. Känns ju lite onödigt att gå nu och komma 40 min försent. Hatar verkligen att jag är superdålig på att gå upp på mornarna. Har fått Ig varning på slöjden för att jag bara varit där 2 ggr av 9. Bara för det är en morgon lektion, då jag alltid ligger hemma och slöar.. Måste bli skärpning, nu när det bara är några månader kvar till sommarlovet och allt.. Jaja, ska önska er en riktigt trevlans dag, känner att jag kommer ha det, är på bra humör idag!

En bild från i lördags som jag snodde av Emma. (eftersom jag alltid lyckas tappa bort/glömma min egna kamera)

trevligt

Verkligen varit skitdålig med bloggandet. Men har inte haft någon lust helst enkelt. Har ingen aning om vad jag ska skriva om, just nu så snurrar mitt huvud 1000 varv i sekunden och inget vettigt kommer ur från min mun. Så har helt ärligt skitit i att blogga för att slippa skriva något dumt och onödigt, som jag ändå bara kommer ta bort inom några timmar. Men ville ändå bara skriva av mig av det lilla jag kan säga, alltså att jag inte har något att säga, haha.. Ha en bra kväll nu flickor och pojkar. Jag ska också ha det, med lite BB

Idag är en ny dag!

Idag är det lördag, och Jag och pappa ska snart hämta upp mikki så ska vi dra och kolla på balklänningar. Hoppas jag hittar någon som jag blir nöjd med.. Igår så tillbringa jag kvällen med min fina vän mikaela, vi kollade på BB och bara myste. Idag är det dock fest. Det ska bli kul, men jag har en aning om att det kommer bli ganska mycket drama! Haha, vi får väl se. Men tror det kommer bli ganska kul också, mycket folk man känner. Men vi får höras senare, för nu måste jag rusa..

tomorrow

Blö. Hjärndött i mitt huvud. Så vi hörs väl när det börjar fungera normalt igen. Tjarå liksom

Jobbigt

Hejsan svejsan!
Har varit i skolan hela/halva dagen, skit trist vare. Sen drog jag hem till mikki och vi bakade kladdkaka, åt upp typ hela på en gång, gott gott. Efter det så fick vi något jävla ryck att vi skulle åka buss, så vi sätter oss på ösmo bussen men hoppar av i Lidatorp. Där sitter vi i solen och softar lite, sen så fick jag för mig att vi skulle gå till ösmo, för de är ju ganska när, och ta tåget hem. Men fyfan vad jobbigt det var, det tog typ 1 timme för oss att gå. Fytusan vad det var jobbigt, så i ösmo tog vi första bästa bussen hem. En sak är säker, jag går aldrig mer till/från ösmo igen.
Nu ska jag iaf träna lite sen duscha och sova. Ska bli så jävla skönt att sova..

Snygg chey just nu liksooom..

svaren lalala. SKiiiit seriös, 4real asååH

Postat av: malin

vad hände med dig och Lollo svärd?
saknar du inte henne ni gjorde fett mycket tillsammans

Jag och Lollo började typ bråka och slutade umgås då. Men vi har fortfarande gemensamma vänner, och träffas lite då och då! Är absolut inte osams med henne längre, hon e en skön b-rud! Och fall jag saknar henne, asså jo det är klart att jag kan sakna allt vi gjorde förr. Men samtidigt så har jag massa andra vänner som jag har jefligt kul tsm med.
Postat av: uknowwhooooo

gillar du bubbelpooler KH????
äre sant att du kan få in 5 piggelins i käften`?? 
visst är Mikaela sjöberg världens bästa? 
Visst är hon världens snällaste som tar hand om dig när du gjort faceplant i asfalten och blöder som en jude? Visst är vi svin grymma på att cykla nyktra? visst blir du fjortisfull varje helg? HÄHÄHÄHÄ TJINGFJONG ÄPPELSKIONG

Hej Mikaela. Vad kul att du stalkar mitt liv. 
Ja, jag gillar bubbelpooler, dom är mysiga.
Nej, mikaela är inte världens bästa, alla vet att det är Jag som är det. Men ja, hon är näst bäst för hon tar hand om mig när jag gör illa mig, för jag va fjortisfull. Var inte full på riktigt, utan låtsades bara vara full. Det tycker jag och mikaela är svinkul.
Postat av:

Vilka umgås du med förutom mikaela sjöberg?

Emil, Chricke, Emelie, Robin och Mikaela är mina närmsta vänner, sen så har man ju massa vänner som man kanske inte umgås med på samma sätt varje dag med.
Postat av: Ida

Hur många besökare har du? :)

Det varierar hela tiden, ibland inga alls och ibland runt 60. Dock har jag absolut ingenaning om vilka/vem som läser min blogg.. Fan va tråkigt liksom! Gjorde egentligen den här bloggen bara för mig själv, ville inte ha nån som läste dagligen, men på nått vänster så hittar ni hit?
Postat av:

vill du bli en alkoholist precis som din mamma? a du är ju på god väg iaf........

Nej de vill jag absolut inte bli, och på vilket sätt är jag på god väg? För jag dricker ibland på helgerna? Jag är 15, snart 16 år. Vill kunna göra misstag och lära mig av dom. Vill ha kul på mitt sätt, kanske är jag omogen lalala. Men vill jag göra det så gör jag det. Släpp lös och ha kul istället för att klaga. Du kommer må myycket bättre då bitterfitta
Postat av:

vad är det galnaste du gjort full, och nykter?

Det galnaste jag gjort nykter tror jag är att hoppa fallskärm! Det var verkligen en upplevelse för livet. 
Onykter så tror jag att det är när jag och Louise var i sthlm på min fjortonårsdag fulla som tusan och louise sprang ifrån polisen innan vi hamna på maria ungdom.
Postat av:

Du verkar festa väldigt mycket, gör du det? 
Och vad gör du/ni när du festar?

Hm, vad du menar med mycket vet jag inte riktigt. Nu på senaste tiden har de kanske blivit lite mycket, nästan varje helg, men det brukar jag faktiskt inte göra vanligtvis. Vad vi gör? öh. Jadu, är vi på någon fest så kanske vi dansar lite, umgås. Ja vad gör man? Har kul iaf.
Postat av:

hähähähähäh... har du svalt och RPRPRPPRRP någon g¨ng ???? :D:D:D::DD:

Nopp. Men du har mikaela, var det inge gott? :)
Postat av:

Du skrev längre up att du hade varit hos polisen och pratat? Varför det? Om du vill/kan säga alltså.

Haha, jadu. Blev misstänkt för "förtal" för att en T-ö-n-t tror att jag skulle ha skrivit massa otrevliga saker. Så fick gå ner och prata bara, men poliserna var jätte snälla och tyckte att det var skittöntigt allt det där. Så den som har gjort det på riktigt är säkert skit nöjd nu när någon annan (jag) fick ta den/deras skit. Men jag tycker jätte jätte synd om denhär tjejen, för hon var tydligen jätte ledsen över detta och sa att iiiiingen brydde sig :( 4real, det är aldrig okej att skriva saker om något annan så, men NoWaaaaay att jag tänker ta skiten för någon annans idioti.. (:

min humor

Har varit i skolan idag, på alla lektioner faktiskt, så duktig som jag är! Efter skolan så åkte jag och mamma ner till polisen och pratade, sen åkte vi och köpte glass och har nyss kollat på film. Mysigt. Fast nu sitter jag dock här och muppar mig för mig själv.. Undra vad jag ska göra nu, kanske ska dra till mikki en stund för stackarn är sjuk, igen. Men vi får se, något händer ju alltid tillslut iaf. Ha en roligare kväll än jag iallafall nu peeeps

.

“Watching the beauty of all our lies that pass right before my eyes.”

måndag

Godmorgon..
Trodde aldrig jag skulle komma upp imorse, för jag var så himla trött. Men det gick bra faktiskt. Ska strax gå ut och möta upp emelie innan skolan, vi slutar klockan 1 idag så det är iaf inte så himla lång och jobbig dag.. Efter skolan ska jag möta upp robbin en stund och hämta upp mina saker och sånt, sen så ska jag käka middag hos emelie, hon ville att jag skulle komma och äta kyckling hjärtan.. Fyfan..

Facebook break up

Hehe, tog bort min facebook. Mikaela gjorde det inatt, så då tänkte ja att det skulle vara fett skönt utan facebook. Så jag tog bort den, men dock så har jag ingen mobil heller, så det blir typ omöjligt att få tag på mig, förutom om ni inte har mina hem nummer, som bara vissa har.

Jadu..

Mikaela kom till mig igår och tog hand om mig, hon lagade mat och matade mig tillochmed. Så jävla snäll vän jag har! Sen så gick hon vid typ 8a, somnade igen strax efter det, så har sovit massor nu. Skit skönt.. Egentligen ville Mikkis att jag skulle festa igår igen, men jag mådde så himla dåligt så låg hemma och sov istället, det är jag glad för. Emelie ringde mig nyss också och frågade om jag ville med på kryssning på påsklovet, och det ska jag. Vi kmr ha jäfligt kul tror jag nog, det brukar vi ha, hehe. Juste, Min mobil och väska ligger i ösmo så jag har säkert massa sms, folk säger också att jag skickade massa sms. Men det var Inte jag isf, för min mobil hade jag inte ens då. Så om det var något dummt eller liknande så var det inte jag! ;)

fyfaaaan

Vakna för typ en halvtimme sen och trodde att klockan var typ 10, men neeej. Är så jävla bakis, fyfan alltså, kom hem halv 8 på morgonen idag, sviiiiin full fortfarande, råka göra ett videoinlägg också, så idag får jag skämmas lite.. Jaja, bryr mig inte så mycket faktiskt, för igår hade jag kul! Vi började kvällen hemma hos Emelie, sen gick vi till sushi baren och käkade, och sen vidare hem till Peter, där vi förade lite, jag och emelie drog till Ösmo klockan typ 10, hem till en kille, sen kom robin och dom och vi drog till han och badade bubbelpool, de va söööft.. jag emelie rayen och hallin tog kvart över 7 tåget hem. Då mådde ju jag bra, de såg ju ni..

jag bryr mig inte.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort