Bakis

Sitter i Nikas soffa här i flempan och lyssnar på lite musik bara.. Jag och Emelie har varit här sen i onsdagskväll, så idag någongång ska vi faktiskt hem till lilla skit nynäs. Resten av helgen blir nog ganska lugn. Ye, och man kan väl säga att alla vi är rätt så jävla bakis. Var hos Carolin solberga på hemmafest, det var grymt kul där faktiskt. Kom väl hem vid 2 nånting. Vi träffade en trevlig ung kille vid tåget i flempan, där vi hjälpte han att köpa ur atomaterna med mobilen, vi fick även en till påse för maskinen fuckade sig. Denna unga killen med namn Artur, hihi, följde iaf med oss hit i flempan. haha, härlig kväll som fan. Men nu ska jag fortsätta sminka mig.

fyfan

Legat hemma hela dagen och kollat på twiligt filmerna, nu ska jag kolla på pensionärsjävlar sen Eclips. Sen ska jag sova. Så jävla fitt tråkigt att vara sjuk. Dock så är aldrig twiligt tråkigt för femöre. Och den 18november kommer del1 av sista filmen, Breaking dawn. Ja längtar inte aaaaalls...


kul

Funtar på om jag ska ta och glida över till mamma. Är sjuk så kan ändå inte hitta på något ikväll. Just nu behöver jag bara en cigg och en bra film. så ska jag nog klara att fördriva denna kväll.. Im going out.

Upp och ner eller ner och upp?

Yup. Har varit och träffat chricke en stund nu på kvällen. Pratat massor om allt. Känndes skönt att kunna prata med någon annan lite. Men nu är jag iaf hemma hos Jonte igen, ska strax lägga mig i soffan med honom och kolla på någon film, som han redan börjat kolla på. Dock så kommer han snart decka, för när jag kom hem nyss, så låg han redan och sov i soffan. Jaja, ska försöka hålla honom vaken lite iaf.. Hehe. Det är ju trots allt våran sista kväll tilsammans här. För imorgon innan kl 13 måste vi vara ute. Kommer bli en stressig dag imorgon alltså.. Vi ska städa massa här, och packa i alla mina grejor. Hoppas på att jag får lite hjälp med att bära hem allt. Har en stor jävla bag helt fullproppad, och en stor handväska fullproppad. Och pappa är inte hemma så han kunde inte komma och hämta mig. Stackars jag måste konka det hem. Men om Jonte är på bra humör och lite snäll så hjälper han nog mig.. Men nu ska jag byta ämne helt och hållet.
Vad är det som händer med alla? haha, på bara en vecka så känns det som om hela nynäs har vänts upp och ned. Eller ja, min kompis krets iaf. Alla mår dåligt, det är så mycket bråk hit och dit. Känns som det är bara jag som inte är upp och ned än. Hoppas de inte händer heller. Hatar när ens nära mår dåligt, man kan inte riktigt vara lycklig då. När man vet att många personen som man älskar grymt mycket, mår kasst. Usch, hoppas det beror på detta jävla höst depp, och att de går över snart.
Nej, nu ska jag sluta tänka på tråkiga saker som händer, det är ju hur mycket bra saker som helst som händer också! :)


Utmattad

Ja, nu har jag och jonte bott med varandra i en vecka.. Det börjar märkas lite lätt hur mycket vi går varandra på nerverna hela tiden. Haha, jag känner hur irriterad han blir på mig ibland när jag hela tiden har något att säga om allt. Och jag börjar också bli lite lätt irriterad. Visst har det varit en för jävla mysig vecka. Men jag tror varken jag eller Jonte är riktigt redo med det här sambolivet. Nu tycker jag faktiskt att de ska bli skönt att bara så komma hem och vara helt själv, ska bli riktigt skönt. Även fast jag älskar Jonte av hela mitt hjärta, så är det rätt pain in the as att spendera varenda sekund med denna person. Så tänkte faktiskt rymma lite från honom nu på kvällen. Behöver komma ut och träffa mina vänner, och prata massa med dom, UTAN jonte. Jag tror han känner precis likadant för mig just nu. Haha, tror inte att jag har varit den snällaste sambon faktiskt. Men det har inte han heller varit så det jämnar ut sig. Att skriva det på min blogg, kanske inte är det smartaste stället. Om jag inte vill att ni ska veta allt om mitt privatliv. Men det känns som om jag inte haft någon kontakt alls med någon annan människa som jag kunnat prata ut om allt med, så behöver bara någonstans att säga precis allt jag känner och tycker. Det är därför jag älskar att ha en blogg ibland, som man bara kan släppa bomben på. Tack och hej!


Den man älskar agar man.


Flyttat hemifrån.. typ

jaha.. Har inte skrivit på hela veckan, för jag bor hemma hos min pojkvän, Jonte. Bara han och jag i hans föräldras lägenhet, för dom är utomlands. Det är sjukt skönt att bo själv, laga mat, städa, allt själv. Ingen jobbig mamma eller pappa som tjatar på en. Bara min älskling och jag. Därför har jag mest bara njutit av honom och vår härliga lyxlägenhet, så har inte haft någon lust med att sitta vid datorn massa och blogga. Men tänkte ändå bara uppdatera lite granne, så ni vet att jag ändå inte har glömt bort bloggen.. igen... Haha. Men nu ska jag fortsätta och göra ingenting.. Härligt!! Tyvär så har Jonte en stationär data som man inte kan sätta in minneskortet i. Så ni får massa bilder när jag flyttat hem igen.


kort om min korta Lördag

Sitter hemma hos emelie och kollar på lite film, rätt så mysigt faktiskt. Har sovit bort hela jävla dagen idag asså, haha! Somnade vid 3 igår och vaknade vid 19.00 idag. Kul i. Så kännde att jag inte riktigt orkade med en galen kväll, så idag kör vi lugnt. Blir nog kvar här ett tag också, sen ska jag be mamma eller Jonte komma och möta mig när jag ska hem, hatar att gå själv på kvällarna. Haha på senaste tiden har jag blivit jätta pussy, rädd för typ allt. Men nu tycker Emmelie att jag är osocial mot henne, så ska sätta mig vid henne och pussa lite på henne och fortsätta kolla på denna roliga film.. Haha, råkade välja en film som jag sett typ 30 gånger, senast igår. Så det är lite små långtråkigt att kunna exakt varje replik i hela filmen.. (y)

Im in love with a fairytale


Jag älskar dig, thats it! ♥


kaos

Jajaja. Här sitter jag och säger till mig själv just nu. Har suttit här med bloggen ett bra tag nu, vill ju liksom inte att den ska se ut såhär, såklart! Men jag kommer varken orka eller kunna fixa en design som jag möjligtvis skulle kunna bli nöjd med. Med mina höga krav på allt.. Det är så tråkigt att läsa en blogg som ser tråkig ut, ju! Jaja, just för tillfället ska jag faktiskt ge upp, orkar inte att om jag skulle fortsätta försöka fixa designen så skulle jag bara bli arg och gaalet frustrerad.. Jag känner mig själv allt för bra alltså.. Nej skitsamma nu. Btw, min älskade mamma fyller år i morgon. Det ända den lilla jäveln har tjatat om är att hon vill ha en plattång i present. "hanna?! Du vet en sån där som gör håret platt, sådär som du har?.. Du vet. Jag vill ha en sån, för jag vill också va snygg! - Mamma en plattång? " Jag sa ju det?". Min mamma är precis som jag i sättet.. Eller är det jag som är som henne?


Herregud.. Ursäkta att jag ser helt förstörd ut.. Haha!


snögubbe

imorse när jag vaknade så hade jag verkligen ingen lust alls att gå till skolan. De känndes bara såjävla meningslöst och jobbigt. Heldre ligger man ju hemma i en skön varm säng istället för att gå upp 7 på morgonen och frysa som en liten gris. Har heller inte fattat grejen med vinter. Det ändra som vintern gör är att få alla på värsta jävla tråkiga depp humöret. Ryck upp er vafan. Nynäs är nog fan den tråkigaste vinterstaden som finns. Det är synd för sommaren här är för jävla härlig alltså, trist att de blir som om alla går i ide här nere i lilla Nynäs.. Nej fan, det skulle ju inte precis sitta fel med lite sol, bad och värme. Men man kan ju alltid bada i feta isvak om man skulle vilja det. Eller bosätta sig i 3 st fjällisar för att få lite värme. Jag själv hatar kyla och allt som hör till, men det bästa som finns är snö. haha, alltså att kolla på snön. Det ser så himla fint ut på något sätt. Fast den åsikten ändras direkt när jag sätter min fot i den kalla blöta snön. YUP

Varför är det söndag, när det egentligen borde va fredag

Idag har jag inte gjort ett jävla piss. Så grymt skönt. Becca slagga här igår så vi har bara tagit det lugnt hela dagen tills hon åkte nu för en stund sen. Jag ska packa och städa mitt rum. För idag ska jag back to mommi. Och till mitt nya fina rum, som mamma har jobbat massor med. Förutom det, så måste jag bara säga. Det är skola imorgon! wtf. har inte ens tänkt på skolan i 3 veckors tid. Och så  imorgon bara börjar den igen helt plötsligt. Fast på något litet sätt så kommer det faktiskt bli skönt att få tillbaka lite rutiner och skit. Fast det vet jag att jag kommer ångra att jag sa efter imorgon.. haha. Skolan är väl Ok, ibland. Men det är skitsamma. Dit måste jag, och dit ska jag. Sova tidigt ikväll också måste jag! Behöver värkligen sova ut, och vill komma i tid första dagen iaf. Det känns som ett bra mål.

Drar till feta släkten. Kul kväll!

Tjarå!

heerregud

Haha-. såhär snygg är jag nu. Kom hem för Ca. 5 min sen-. Känns skönt. Nu ska jag dricka upp min lilla Julmusk sen ska jag sova! Fyfan vaf jag är trött. Heeeeeeeeeeerrreeeeeeeegud vad mycket som har h'ndt inatt. Egentligen är jag fööööör full för att skriva. Men vi köööör ändå!!!!! yeeeeeeeeeeeee

Vad händer?

Yup. Är hemma en stund för att käka lite mat med pappa. Bara för att han för en gångs skull har anträngt sig och lagat lite God mat. Det ska han få en kram för. (pappa kan inte laga mat, alls!) Om en stund ska jag röra mig ut igen för att träffa Emelie lite. Vi måste prata ikapp oss. Har inte hunnit träffats så mycket nu på höstlovet, så nu ska vi ta igen de vi har missat. Ye. Fast senare ikväll så har jag faktiskt ingen aning om vad som händer. Känns ganska skönt faktiskt. Det har ju varit full'rulle hela veckan! så tänkte ta det lugnt lite med Jonte också.


Var är min morgon cigg..?

Godmorgon.. Just nu så sitter jag här i min lilla sköna fotölj och bara softar. Har precis varit och tagit mig en morgondusch, så nu behöver jag bara fixa mig lite, så är jag klar. Todays planer är endast att köpa cigg. Att vakna på morgonen utan att ha cigg, då vet man att det inte kan bli en "top notch" dag. Nopp. Så därför är min första uppgift denna dag att gå och köpa cigg. Sen så kan dagen rulla på som vanligt. Men då kanske det är dags att börja sätta igång och fixa mig då, så denna dag kan börja nångång.

tja!

Yes.. vad ska man säga? Im back? haha, ja det kan man väl kalla det. Allt ni behövde veta.. 4now

Bild från helgen, yup!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort