stora ord

Hade lösenord på bloggen några dagar, pga att jag behövde tänka efter fall jag verkligen ville ha bloggen kvar, att alla ska kunna läsa om mitt liv så öppet. Men faktiskt, älskar att blogga, och kunna skriva av mig lite då och då. Så därför stannar bloggen kvar, åtminstonde så länge jag inte behöver lida för saker jag skriver i bloggen. Det var ju orsaken till att jag slutade blogga förra gången, fick skit från föreldrar och andra vuxna. För att jag kanske skrev ut lite för personliga saker tyckte dom väl antar jag. T.ex, att jag drack och fall jag hade bråkat med någon, kanske mamma och pappa, så kunde jag ibland skriva av mig lite. Men förstod inte problemet med det, för en blogg är ju till för att man ska kunna skriva av sig sina tankar och andra händelser som man kanske vill minnas senare i livet, så man kan kolla tillbaka på sig själv och se hur mycket man har förendrats och hur man mådde och vad man gjorde innan. Vilket inte alltid är så lätt att bara komma ihåg i huvet. Kan väl ungefär säga att jag sparar mina minnen och händelser här på bloggen.
Tvingar ingen att läsa, men tycker det bara är kul att folk faktiskt läser om Mitt liv. Kanske är det bara för gossip, att jag skrivit något speciellt privat eller liknande, eller så kan det ju också vara för ni faktiskt vill läsa mina upp och ner gångar. Men det har jag ärligt talat ingen aning om, eftersom ni inte kommenterar.
Ni kanske märker att jag är på hyffsat bra humör idag, därför ska jag även önska er en fortsatt varm härlig dag! En kram får ni också :)
Såhär cool är jag.. haha! riktig 12åring :)
Hanna pytt i panna :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort